• Свеж
закачалка за Кука за Палто руреу, Држач За Ѕид На Решетката За Палто, Решетка За Палто На Влезот со 4 Ѕидни Куки, Кука За Клучеви За Ѕид Организирана И Складирана Во Д?
zoom_in

закачалка за Кука за Палто руреу, Држач За Ѕид На Решетката За Палто, Решетка За Палто На Влезот со 4 Ѕидни Куки, Кука За Клучеви За Ѕид Организирана

DEN 1808.00

Стока
check Во продавницата

Добар Материјал : Оваа Столбна Единица Монтирана На Ѕид Е Изработена од Бамбус, Кој е Издржлив и Водоотпорен Неговата Гроздобер Боја Ја Прави Куката Да Одговара На Другиот Мебел. Лесен за Инсталирање и Чистење : Оваа Решетка За Палто Монтирана На Ѕид Е Лесна за Инсталирање и Има Мазна Површина. Лесно Може Да се Исчисти со Крпа за Чистење. Заштеда на простор : Овој Ѕиден Држач е Лесен По Тежина и Иновативен Во Дизајнот. Идеален е за Употреба во Дневни Соби, Спални Соби, Ходници, Балкони, Кујни или Други Соодветни Места за Одржување На Вашиот Дом Или Канцеларија Чисти и Уредни. Повеќенаменска Решетка : Креативна Повеќенаменска Решетка за Палта За Фотографии, Совршена За Вашата Соба, Заштеда На Простор и Одржување На Вашиот Дом Чист и Стилски. Големина : 4 Метални Куки, Може да се Користат за Закачување Облека, Клучни Крпи, Чадори, Наметки Итн., 49,5 см*2см*20,3 См (Должина*Ширина*Висина). Добар Материјал : Оваа Столбна Единица Монтирана На Ѕид Е Изработена од Бамбус, Кој е Издржлив и Водоотпорен. Неговата Гроздобер Боја Ја Прави Куката Да Одговара На Другиот Мебел. Лесен за Инсталирање и Чистење : Оваа Решетка За Палто Монтирана На Ѕид Е Лесна за Инсталирање и Има Мазна Површина. Лесно Може Да се Исчисти со Крпа за Чистење. Заштеда на простор : Овој Ѕиден Држач е Лесен По Тежина и Иновативен Во Дизајнот. Идеален е за Употреба во Дневни Соби, Спални Соби, Ходници, Балкони, Кујни или Други Соодветни Места за Одржување На Вашиот Дом Или Канцеларија Чисти и Уредни.

Поврзани производи..