• Свеж
Залакст 24 Парчиња Комплет За Садови, Златен Комплет За Садови Од Нерѓосувачки Челик за 6, Лажица За Вилушка За Ножеви, Комплет Садови За Домашна Вечера за 6, Сет За Пр?
zoom_in

Залакст 24 Парчиња Комплет За Садови, Златен Комплет За Садови Од Нерѓосувачки Челик за 6, Лажица За Вилушка За Ножеви, Комплет Садови За Домашна

DEN 275.20

Стока
check Во продавницата

Комплет За Рамни Садови од 24 Парчиња за 6 : Вклучува-6 вилушки за вечера, 6 ножеви, 6 лажици за супа и 6 лажици за десерт Врвен Материјал : овој комплет прибор за јадење од 24 парчиња со парчиња за сервирање е изработен од врвен нерѓосувачки челик 18/10,одделение за храна, отпорен на ' рѓа, отпорен на корозија, нетоксичен и без метален вкус. Широко Примена : одличниот сет за златни садови од нерѓосувачки челик е одличен за ресторан и домашна кујна,а исто така е совршен за секојдневна употреба,пикник, конзервирање, свадбен банкет и друга специјална пригода. Безбедна машина за миење садови : комплетот прибор за јадење од нерѓосувачки челик е безбеден за миење садови. Полиран сет за вечера од нерѓосувачки челик е многу лесен за чистење. Совршен Идеален подарок : совршен подарок за вашата нова куќа и За Свадби, Денот на Вљубените,забава,тематски ресторан, загревање на куќата ,Роденден На Мајката или домашна вечера и многу повеќе. Златни Сребрени Садови Поставени за 6, Прибор за Јадење Од Нерѓосувачки Челик За Дома.

Поврзани производи..