• Свеж
Замена на термопар, Термопар на камин, 35,4 инчи Универзален сензор за гас Термопул за печки, грејачи на вода и котли, замена на термопар, Термопар на камин, 35Gas термопа
zoom_in

Замена на термопар, Термопар на камин, 35,4 инчи Универзален сензор за гас Термопул за печки, грејачи на вода и котли, замена на

DEN 161.44

Стока
check Во продавницата

¡¾ Видови на шпорети се користат¡¿ Опсегот на примена е исклучително широк, повеќето уреди за домаќинства можат да ги користат нашите електрични термопарки, како што се индукциски шпорети, грејачи, печки, грејачи на вода и котли и други апарати за горење ¡¾ Уредот за заштита на истекување на истекување е исклучително безбеден за време на употребата. Треба само да се користи со електромагнетниот вентил за да се спречат несреќи. Термопар има функција на заштита на истекување на воздухот. Откако ќе има истекување на воздухот или исцрпување, електричниот термопар автоматски ќе се исклучи. , што може добро да ја обезбеди безбедноста на кујнските прибор и семејствата на рерната за заштита на рерната за заштита на печката, за заштита на пламенот. Therment ¾strong термичка спроводливост ¡to Професионален и високо технолошки дизајн, термопар е специјално подобрен во сензори и мерење на температурата, има силна термичка спроводливост и ќе биде поефикасен за употреба на SOR Thermocouple поправка на пет парчиња поставени со орев од адаптер. Comm ¾ Комплетни додатоци¡ thermoundелезните должини на термопар до 900мм/35,4 инчи, и со пет делови од орев гас термопарен гас вентил, опремена со целосни додатоци, нема потреба да ловите околу некои мали додатоци. Imple Imple Installation¡¿ Оваа термопар е исклучително лесна за инсталирање, не се потребни комплицирани операции, а употребата треба да ја задржи главата загреана, што може да биде подобра работа за електрични термопули. ¡¾ Видови на шпорети се користат¡¿ Опсегот на примена е исклучително широк, повеќето уреди за домаќинства можат да ги користат нашите електрични термопарки, како што се индукциски шпорети, грејачи, печки, грејачи на вода и котли и други апарати за горење. ¡¾ Уредот за заштита на истекување на истекување е исклучително безбеден за време на употребата. Треба само да се користи со електромагнетниот вентил за да се спречат несреќи. Термопар има функција на заштита на истекување на воздухот. Откако ќе има истекување на воздухот или исцрпување, електричниот термопар автоматски ќе се исклучи.

Length:
900mm/35.4in
Probe Size:
approx.6.2*0.6cm/2.4*0.2in(L*W)
Head Size:
M6X0.75
End Connection:
M8X1
Fit Nut:
5pcs
Weight:
Approx.61g/2.2oz
Instructions:
Slide the adapter over the thermocouple, insert the thermocouple into the pilot, then tighten the nut and connect the other end to the gas controller.:
Precautions:
When using the thermocouple, the electrical device must be kept clean and dry, and do not operate in a place with water, otherwise there will be a safety hazard.:
Package list:
1 * Thermocouples:
5 * Nuts:

Поврзани производи..