• Свеж
24 листови Божиќни налепници за уметност за нокти, 3Д само лепила зимски декорации за снег, снегулка Снегулка, Елк Дедо Мраз, Бел, Гарланд, Божиќно дрво Дизајн за нокт?
zoom_in

24 листови Божиќни налепници за уметност за нокти, 3Д само лепила зимски декорации за снег, снегулка Снегулка, Елк Дедо Мраз,

DEN 111.84

Стока
check Во продавницата

Божиќни налепници за нокти : 24 стилови за Божиќни декорации за Божиќ, најразлични Божиќни елементи за кои може да изберете, налепници за Божиќни нокти вклучуваат Дедо Мраз, Елк, снегулки, венец, новогодишни елки и други Божиќни елементи DIY Art Art : Налепниците за зимски нокти ви носат најдобра желба. Можете да дизајнирате различни стилови на Божиќна уметност како Божиќ, пријатели и сестри, да ја задоволите вашата богата имагинација на DIY на ноктите и да создадете свој Божиќен стил. Безбедносен материјал : Налепниците за нокти се направени од безбедни и еколошки материјали, безбедни и нетоксични, совршени за домашна употреба и салон за нокти. Лесен за употреба : Само користете пинцета за да ги излупите налепниците за самолепливи нокти и да лепите Божиќни декорации на ноктот. Можете исто така да користите врвен палто за да ги покриете за да ги направите убавите налепници да траат подолго. Најдобар Божиќен подарок : Можете да ги изберете нашите налепници за Божиќни нокти за да ги дадете за вашето семејство, пријатели, мајка, сопруга или деца. Тоа е совршена декорација на нокти што ќе ја сакаат сите жени и девојчиња. Божиќни налепници за нокти : 24 стилови за Божиќни декорации за Божиќ, најразлични Божиќни елементи за кои може да изберете, налепници за Божиќни нокти вклучуваат Дедо Мраз, Елк, снегулки, венец, новогодишни елки и други Божиќни елементи. DIY Art Art : Налепниците за зимски нокти ви носат најдобра желба. Можете да дизајнирате различни стилови на Божиќна уметност како Божиќ, пријатели и сестри, да ја задоволите вашата богата имагинација на DIY на ноктите и да создадете свој Божиќен стил. Безбедносен материјал : Налепниците за нокти се направени од безбедни и еколошки материјали, безбедни и нетоксични, совршени за домашна употреба и салон за нокти. Лесен за употреба : Само користете пинцета за да ги излупите налепниците за самолепливи нокти и да лепите Божиќни декорации на ноктот.

Поврзани производи..