• Свеж
Кабилок 2 парчиња Кутија Пренослива Корпа За Складирање Организатор На Шминка Кутија Организатор На Кутии За Шминка За Четки Шампон Контејнер За Патување Фиока Ор?
zoom_in

Кабилок 2 парчиња Кутија Пренослива Корпа За Складирање Организатор На Шминка Кутија Организатор На Кутии За Шминка За Четки Шампон

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

пластика ОРГАНИЗАТОРИ НА КАНЦЕЛАРИСКИ ФИОКИ добар помошник е да заштедите простор и да ја одржувате работната површина во ред. Вие го заслужувате тоа!. КУТИЈА ЗА СКЛАДИРАЊЕ на МАСА а за пријателите и семејството, и тие ќе бидат среќни да го добијат подарокот од вас. ПЛАСТИЧНА КУТИЈА за САРАФАНИ Designed Дизајниран За повеќенаменски решенија, совршен за бања, кујна, канцелариско биро. КОШНИЦА кошница Погоден За чување шминка, кујнски прибор, производи за убавина, училишен канцелариски материјал, алатки и многу повеќе. НОСАЧ кошница кутијата за складирање на работната површина е лесна, мала, лесна за носење и складирање и. Пакетот Вклучува 2 карактеристики на кутијата за складирање х-Големина : Околу 33,00Х17, 00Х15, 00см/12, 97Х6, 68Х5, 89инч кутија за организатор на шминка. - Материјал : апс козметички тоте бин. - Има едноставен дизајн, но многу практичен во употреба, што ви носи Многу погодност Кутија За Складирање Прегради. - Поседување на силна способност за отпорност на абење и кршење, многу издржлива за употреба корпа за преграда со рачка. - Усвојување на едноставен дизајн, тоа е погодно за складирање и може да заштеди многу простор туш најважен канти. - Широко, домот, канцеларијата, кујната можат да бидат за да ги задоволат вашите различни потреби кутија за сенки за очи.

Поврзани производи..