• Свеж
3 парчиња фиока за фиока за чевли за чевли за чевли за чевли, фиока за чевли, транспарентен пластичен приказ за складирање Vbpush Тип на чевли за чевли Организатор фиок?
zoom_in

3 парчиња фиока за фиока за чевли за чевли за чевли за чевли, фиока за чевли, транспарентен пластичен приказ за складирање Vbpush

DEN 1681.44

Стока
check Во продавницата

Пакетот вклучува : кутија за чевли од 3 парчиња x Вклучете го хаосот во интегритет и сложеност во едноставност.Groove Design, Беспрекорна врска. Лесно за инсталирање, расклопување и чистење. Пакетот вклучува : кутија за чевли од 3 парчиња x. Вклучете го хаосот во интегритет и сложеност во едноставност.Groove Design, Беспрекорна врска. Лесно за инсталирање, расклопување и чистење. Описи : Притиснете фиока за чевли за чевли Организатор за чевли Транспарентно пластично складирање Специфики : Тип : Почеток за чевли : PPColor : Grasize : 33.1 CMFeatures : 1.Панајтелен хаос во интегритет и сложеност во едноставност во едноставност2.Побразен дизајн на прстенот, интегриран со кутија за покривање , не е лесно да се падне на 3.Гроув дизајн, непречена врска4. Лесно за инсталирање, расклопување и чистење5.Дирен материјал, лесен за чистење, лесен за расклопување и зачувување на просторот6. , бесплатна комбинација, надредена стабилност и без нарушување8.PP Полипропилен, еколошки смола, е одговорна за здравјето на вас и вашето семејство.А повеќенаменска хигиенска прием, вентилација и вентилација нема да одгледуваат миризба : 3 парчиња X чевли Кутија.

Поврзани производи..