• Свеж
12 листови налепница за уметност со црна буква 3Д букви налепници за нокти стариот англиски азбука за нокти налепници за лепење на налепница за нокти за салон за укр?
zoom_in

12 листови налепница за уметност со црна буква 3Д букви налепници за нокти стариот англиски азбука за нокти налепници за лепење на налепница

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Изобилна количина : ќе добиете 12 листови налепници за уметност со црни букви во 6 различни стилови, секој стил опфаќа 2 листови 3Д налепници за нокти, класичен дизајн и доволна количина за да ги искористите ноктите Тенки со ликовни знаци : Нашите налепници за нокти со буква се изработени од ултра тенок материјал, нема да предизвикаат никаква непријатност и лесно се отстрануваат, со соодветна примена, можете сами да ги добиете вашите шармантни нокти. Класични и креативни : Нашите налепници за лепила за нокти се дизајнирани во букви од старо англиска азбука и симпатични изрази, која е полна со креативност и личност, изгледа кул и различно од другите, покажете свој вкус, со овие класични налепници за уметност за нокти, нокти на нозете ќе биде привлечна и исклучителна. Работете лесно : Ве молиме исчистете ја површината на ноктите пред уметноста на ноктите, нанесете лак за нокти и поставете ги налепниците за нокти на холографската буква на ноктите, а потоа нанесете го горниот слој, откако ќе се исуши, ќе видите колку ќе ви биде привлечно ноктите. Применливи прилики : Овие деликатни и прилично стари англиски азбука за азбука се самолепливи и едноставни за примена, погодни и за лична уметност на DIY нокти дома и салони за нокти, класичните стилови на нокти ќе добијат лесно очекување и фаворит. Изобилна количина : ќе добиете 12 листови налепници за уметност со црни букви во 6 различни стилови, секој стил опфаќа 2 листови 3Д налепници за нокти, класичен дизајн и доволна количина за да ги искористите ноктите. Тенки со ликовни знаци : Нашите налепници за нокти со буква се изработени од ултра тенок материјал, нема да предизвикаат никаква непријатност и лесно се отстрануваат, со соодветна примена, можете сами да ги добиете вашите шармантни нокти. Класични и креативни : Нашите налепници за лепила за нокти се дизајнирани во букви од старо англиска азбука и симпатични изрази, која е полна со креативност и личност, изгледа кул и различно од другите, покажете свој вкус, со овие класични налепници за уметност за нокти, нокти на нозете ќе биде привлечна и исклучителна. Работете лесно : Ве молиме исчистете ја површината на ноктите пред уметноста на ноктите, нанесете лак за нокти и поставете ги налепниците за нокти на холографската буква на ноктите, а потоа нанесете го горниот слој, откако ќе се исуши, ќе видите колку ќе ви биде привлечно ноктите.

Size:
as pictures show
Color:
black
Package includes:
12 Sheets 3D letter nail stickers :
Note:
Words on the products are not applied as trade marks, our trade mark is Blulu. :
Small items, please keep away from little kids. :
Children should use under adult's supervision. :
The colors may exist slight difference due to different screens. :

Поврзани производи..