• Свеж
СПОМЕНИКОТ На ИСКАЧУВАЊЕТО Сини Мали Урни За Човечка Пепел Женски Машки | Сет од 4 Премиум Мини Спомен Урни Со Четири Кадифени Кеси Хартиена Инка И Неверојатен Магн?
zoom_in

СПОМЕНИКОТ На ИСКАЧУВАЊЕТО Сини Мали Урни За Човечка Пепел Женски Машки | Сет од 4 Премиум Мини Спомен Урни Со Четири Кадифени

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Мала Сина Спомен Урна За Пепел-4 парчиња Кадифени Торби За Носење врвки-4 парчиња. Инка од црна Хартија - 1 парче. Зачудувачка Црна Кутија За Подароци - 1 парче. ГОРДО СПОДЕЛЕТЕ ГИ ВАШИТЕ НАЈБЛИСКИ ОСТАНУВА СО СЕМЕЈСТВОТО КОРИСТЕЈЌИ ГИ ОВИЕ УНИКАТНИ ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ УБАВИ УРНИ ЗА СПОДЕЛУВАЊЕ СПОМЕН-нашите Засекогаш Запаметени премиум Вијали за Кремирање поставени од 4 се направени со грижа и љубов да се споделуваат меѓу семејството и пријателите. Во овие многу тешки времиња можете лесно да ги знаете овие прекрасни цврсти алуминиумски урни ќе бидат совршени и ќе го издржат тестот на времето. Секој пат кога ќе ги погледнете овие, можете да бидете горди на одлуката што сте ја донеле. Севкупна ЗАВРШНИЦА и БОЈА : погребот минијатурни Урни За Кремирање сет од 4 За Човечки Остатоци се изработени од Цврст Алуминиумски Метал користејќи Техника На Фрлање Песок. Двете од четири Мини Урни Се Врежани и две не се врежани, но сите четири Мини Погребни Контејнери за Пепел се насликани со 4 различни нијанси на сина боја од искусни занаетчии. Ампули за меморијална пепел комплет од четири имаат одлична комбинација на сина боја. + КАПАК СО НАВОЈ СО ЗАВРТКИ-ПРЕКРАСНИ ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ УРНИ НАПРАВЕНИ ЗА ДА ГО ИЗДРЖАТ ТЕСТОТ на ВРЕМЕТО-врвот На Humanетските Урни За Човечки Остатоци Пепел Мажите и Жените се прицврстени со Капак со навој што обезбедува дополнителна безбедност на пепелта во внатрешноста на урната. РАЧНО ИЗРАБОТЕНА СО НЕВЕРОЈАТНА МЕДИТЕРАНСКА СИНА ЗАВРШНИЦА-супериорната изработка и материјали што се занимаваа со изработка на овие мини урни за кремирање гарантира дека пепелта на вашата сакана е целосно заштитена и со оглед на најголемата почит. Капацитет и ДИМЕНЗИИ НА МАЛИ УРНИ ЗА СПОМЕН : • Секој Сад За Пепел за Спомен во пакетот за подароци е Со Совршена Големина за да собере 3 кубни инчи (3 Лажици За Маса) пепел, што е идеална големина за дистрибуција на пепел меѓу семејството и пријателите. Димензија : Мал Знак За Спомен - 2,75 инчи Висина х 1,75 Инчи Ширина. Extring КАДИФЕНА ТОРБА ЗА НОСЕЊЕ : има 4 парчиња мала Торба За Носење Со Црн Кадифе значи по една Кадифена Кеса за секоја меморијална Vетска Вијала во кутијата за држење и носење мали урни. Мали Урни За Човечки Остатоци Пепел Од 4 За Машки и Женски се безбедни во Кадифените Торби за Носење.

Поврзани производи..