• Свеж
Hanabass 2 парчиња делфин за јадење, одмор, засилувач за зајаче, фигура, јапонски декор, риба статуата вечера, лажица стои калиграфија за пишување четки за четкички кера?
zoom_in

Hanabass 2 парчиња делфин за јадење, одмор, засилувач за зајаче, фигура, јапонски декор, риба статуата вечера, лажица стои калиграфија за

DEN 388.80

Стока
check Во продавницата

Држачи за стапчиња за стапчиња од порцелан- може да биде да се украсуваат микробранови печки и ормани, многу практични Држачи на решетки за стапчиња- Поставете го вашиот прибор за јадење на овие стапчиња за стапчиња за јадење за да ги спречите да ја допираат табелата. Одморот за стапчиња за јадење е и лесен за складирање кога не е во употреба. Одморот за лажица и стапче- Премиум керамички, мазен допир, безбеден за употреба. Погодно е за држење стапчиња за јадење, лажици, вилушки. Керамичка фигура на зајаци- може да биде украсување на микробранови печки и ормани, многу практични. Перница за стапчиња- Овој производ е исклучително изработен и издржлив и е широко сакан од повеќето луѓе. Држачи за стапчиња за стапчиња од порцелан- може да биде да се украсуваат микробранови печки и ормани, многу практични. Држачи на решетки за стапчиња- Поставете го вашиот прибор за јадење на овие стапчиња за стапчиња за јадење за да ги спречите да ја допираат табелата. Одморот за стапчиња за јадење е и лесен за складирање кога не е во употреба. Одморот за лажица и стапче- Премиум керамички, мазен допир, безбеден за употреба. Погодно е за држење стапчиња за јадење, лажици, вилушки. Керамичка фигура на зајаци- може да биде украсување на микробранови печки и ормани, многу практични.

Поврзани производи..