• Свеж
Прачка За Продолжување на Држачот за мобилен Телефон, Црево За Продолжување На Држачот За Телефон Лесен За Употреба Пластична Легура Со Висока Флексибилност За Пр?
zoom_in

Прачка За Продолжување на Држачот за мобилен Телефон, Црево За Продолжување На Држачот За Телефон Лесен За Употреба Пластична Легура

DEN 1281.60

Стока
check Во продавницата

Висока Флексибилност : шипката за црево за држач За Мобилен телефон е многу флексибилна, можете да ги изберете сите насоки за прилагодување за да ја постигнете најдобрата позиција Лесен За Употреба : главата на продолженото црево на држачот На Телефонот е лесна за инсталирање и може да се користи по инсталацијата, без комплицирани процедури. Материјали од пластична Легура : цревото за продолжување На држачот На Телефонот е изработено од пластика и легура, силно, отпорно на ' рѓа и може да се користи долго време. Робустен Флексибилен : цврстиот и флексибилен држач за грло е идеален за индустриски и работни возила. Широка Примена : шипката за продолжување На држачот За Мобилен телефон е погодна за комерцијална или индивидуална употреба и е погодна за повеќето возила, вклучително и големи камиони. Висока Флексибилност : шипката за црево за држач За Мобилен телефон е многу флексибилна, можете да ги изберете сите насоки за прилагодување за да ја постигнете најдобрата позиција. Лесен За Употреба : главата на продолженото црево на држачот На Телефонот е лесна за инсталирање и може да се користи по инсталацијата, без комплицирани процедури. Материјали од пластична Легура : цревото за продолжување На држачот На Телефонот е изработено од пластика и легура, силно, отпорно на ' рѓа и може да се користи долго време. Робустен Флексибилен : цврстиот и флексибилен држач за грло е идеален за индустриски и работни возила. Широка Примена : шипката за продолжување На држачот За Мобилен телефон е погодна за комерцијална или индивидуална употреба и е погодна за повеќето возила, вклучително и големи камиони. Висока Флексибилност : шипката за црево за држач За Мобилен телефон е многу флексибилна, можете да ги изберете сите насоки за прилагодување за да ја постигнете најдобрата позиција.

Item Type:
Mobile Phone Holder Hose Rod
Material:
Plastic, Alloy
Specification:
1 Piece
Product Function:
Extend the Mobile Phone Live Broadcast Bracket
Package List:
1 x Mobile Phone Holder Hose Rod :

Поврзани производи..