• Свеж
Nuwave Преносни Прочистувач На Воздух, H13 Вистински hepa &засилувач; Јаглероден Филтер, Двојна 3-Фаза Филтрација На Воздухот, до 1,130 Квадратни. Фт, Зафаќа 99,97% Од Честички, А
zoom_in

Nuwave Преносни Прочистувач На Воздух, H13 Вистински hepa &засилувач; Јаглероден Филтер, Двојна 3-Фаза Филтрација На Воздухот, до 1,130 Квадратни.

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

ПРИЈАТЕЛСКИ ЗА ПАТУВАЊЕ - овој елегантен, лесен раствор за чист воздух беспрекорно се вклопува во секој простор; совршен е за хотелски соби, мали апартмани, спални соби компактен е, па дури и се вклопува во повеќето торби за носење за да можете да уживате во свеж воздух каде и да патувате ДВОЈНА 3-ФАЗА ФИЛТРАЦИЈА-Н13 Вистинскиот хепа филтер, јаглерод и пред-филтер се моќно дизајнирани за ефикасно прочистување на воздухот во просторија од 1.130 квадратни метри со 24 целосни размени на воздух дневно; докажано е дека ги отстранува повеќето штетни честички од воздухот. КОНТРОЛИ НА ЕКРАНОТ НА ДОПИР-ЛЕР екранот на допир е елегантен и реагира; Лесно контролирајте ги сите 6 функции со едноставен допир на екранот. СОВРШЕН ЗА РОДИТЕЛИ МИЛЕНИЧИЊА-Елиминирајте ги мирисите и првутот во домот; Намалете го кашлањето, метежот или тешкотиите со дишењето предизвикани од домашните миленици. НЕЗАВИСНА ЛАБОРАТОРИЈА ОД 3-ТА СТРАНА сертифицирана-научно е докажано Дека Преносливиот Прочистувач на Воздух отстранува 99,97% од загадувачите во воздухот дури 0,3 микрони, вклучувајќи прашина, чад и полен. БЕЗ ОЗОН-Преносливиот Прочистувач на Воздух не користи ув-Ц светлина, што може да произведе штетен озон; Исто Така, Калифорнискиот Одбор за Воздушни Ресурси (ЈАГЛЕХИДРАТИ) е сертифициран да ги почитува строгите барања за тестирање, електрична безбедност и озон на таа држава.

Поврзани производи..