• Свеж
Флексибилен Држач За Веб-Камера и Статив За Мобилен Телефон со Држач За Логитех и Веб-Камера Нексиго, Камера Гопро и Многу Повеќе.
zoom_in

Флексибилен Држач За Веб-Камера и Статив За Мобилен Телефон со Држач За Логитех и Веб-Камера Нексиго, Камера Гопро и Многу Повеќе.

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Флексибилниот статив е компатибилен Со логитех и нексиго веб камери, i Phone/android телефони, Go Pro и дигитални камери и други уреди со навој од 1/4 инчи Одличните детали го прават стативот на веб-камерата стабилен и издржлив, и работи добро на клупи со нелизгачки стапала. Исто така прилагодлив со топка за ротација од 360 степени. Сите додатоци во едно пакување прават мини телефонски статив мултифункционален. Држачот за телефон со двојна дупка е погоден за мобилни телефони со различни големини и различни агли. Стативот за селфи стап долг 7 инчи е лесен и пренослив, што го олеснува патувањето и користењето. Фитинзите се многу погодни за камери Go Pro, Sjcam и Xiaoyi. Комплетните ногарки за статив се направени од многу флексибилен сунѓер и метал, кои можат да се прилагодат на маси, велосипеди, дрвја, огради и други средини. Флексибилен статив со држач за телефон дизајниран За веб-камери Логитех И Нексиго, камери и мобилни телефони i Phone/Android, компатибилен со уреди со навој од 1/4 инчи. Добро примена веб камера статив и издржливи додатоци може да се користат на други места. Повеќе сценарија за користење како патување и учење за да се развивате. Компатибилен за уреди : Logitech C922x C922 C930e C930 C920 C930e C930 C925e, Brio 4 K Garmin Virb, Sony SJCAM, Xiaomi Yi, Камери со 1/4" Завртка дупка Net Gear Arlo, Арло про, Арло Ултра, Арло go безбедносна камера Microsoft Life Cam Студио 1080p HD веб камера било која веб Камера Со Стандард 1/4 Завртка Дупка Херој 7/6/5/4/3+/3/2/1/сесија i Phone и android мобилен телефон Рико Teta S/V, m15 точка специфики : Тип : Веб Камера Статив И држач За телефон Употреба : веб камера, мобилен телефон, Камера Максимално Оптоварување : Околу 500g Max Продолжена Должина : 150mm Материјал : Сунѓер, Метална Преклопена Должина : 150mm Тежина : 60g Боја : Црн Пакет : 1 x долг завртка 1 x држач за телефон 1 x webcam статив 1 x херој тежина на основниот пакет На Камерата : 105гр висококвалитетен Мини Статив Компатибилен Со веб камери, Мобилни Телефони и спортски камери Гопро, погоден за работа, живот и патување.

Поврзани производи..