• Свеж
Црна и бела пеперутка нокти налепници за уметност, 3Д само-лепете ги ноктите за нокти, холографски ласерски пеперутки starsвезди дизајнираат луксузен бронзинг на нок?
zoom_in

Црна и бела пеперутка нокти налепници за уметност, 3Д само-лепете ги ноктите за нокти, холографски ласерски пеперутки starsвезди

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Дизајн на нокти на пеперутка : ќе добиете 6 листови луксузни налепници за лепила за нокти, уникатни и слатки дизајни, разновидни обрасци на различни бои и обрасци Совршено за додатоци за дизајнирање на нокти. Безбеден материјал : Овие налепници за водичи за нокти се изработени од еколошки материјали, нетоксично, добро самолепливо, го прават тоа добро да се држи на ноктите-погодни за уметници за нокти, ентузијасти за нокти, како и од жени и деца од сите возрасти. Лесен за употреба : Само изберете еден само-лекав француски водичи за нокти Совет и користете пинцети за да ги излупите и залепите на ноктите, а потоа покријте го. Откако ќе го насликате лакот за нокти и да се исуши, внимателно излупете ги налепниците за водичи за нокти од секој прст. Создадете природен маникир : Овие DIY велигденски празнични декорации за нокти имаат разни видови на различни форми, што можат да ги направат вашите нокти попривлечни и шармантни. Совршен за почетник : мека и флексибилна, така што не е лесно оштетување. Овие налепници за нокти се лесни за употреба, пакетот. Дури и ако сте почетник на Nail Art, сепак можете да направите многу уникатни дизајни за уметност за нокти. Опис : Функција : Нов и висок квалитет Дизајн : Велигденско јајце зајак Шарена налепница за нокти Артстил : 3Д самолепливи налепници за лизгање на ноктите Декларација на декларацијата : 8 чаршава : 1.

Поврзани производи..