• Свеж
Мини радио, аа батерија со џебно радио со долга антена AM FM џеб радио лесно подесување во текот на ноќта Компактно едноставно мини радио за затворено радио итно упот?
zoom_in

Мини радио, аа батерија со џебно радио со долга антена AM FM џеб радио лесно подесување во текот на ноќта Компактно едноставно

DEN 1576.00

Стока
check Во продавницата

Напојување со батерија - Ова преносно радио може да се напојува со 3 парчиња батерија АА, обезбедувајќи одлична погодност Уживајте во музиката - можете да го изберете вашето омилено музичко радио за да се опуштите без мешање, досаден екран на допир и бесконечни опции, додавајќи повеќе забава во вашиот живот. Големина на џебот - Ова е FM радио има мала тежина и големина на џеб, што е многу погодно за носење. Погодно е да го извадите од вратата без да заземате премногу простор и товар. Емитувани вести - Со ова џебно радио, можете да останете поврзани и да се емитувате вести во реално време. Идеален подарок - Овој преносен AM FM радио со едноставен дизајн е идеален и совршен подарок за вашите пријатели и семејство. Напојување со батерија - Ова преносно радио може да се напојува со 3 парчиња батерија АА, обезбедувајќи одлична погодност. Уживајте во музиката - можете да го изберете вашето омилено музичко радио за да се опуштите без мешање, досаден екран на допир и бесконечни опции, додавајќи повеќе забава во вашиот живот. Големина на џебот - Ова е FM радио има мала тежина и големина на џеб, што е многу погодно за носење. Погодно е да го извадите од вратата без да заземате премногу простор и товар. Емитувани вести - Со ова џебно радио, можете да останете поврзани и да се емитувате вести во реално време.

Item Type:
AM FM Radio
Material:
ABS
Fm:
AM/FM
Power Supply:
2 AA Batteries (Battery Not Included)
Product Size:
Approx. 10 x 6 x 2.5cm / 3.94 x 2.36 x 0.98in ( Manual Measurement, Slight Error May Exist )
Package List:
2 x AM FM Radio (Battery Not Included) :

Поврзани производи..