• Свеж
Црно Бело Далматинско Куќиште За Печатење Компатибилно Со Iphone 12 12 Pro, Симпатична Футрола За Шема На Крави, Прилагодени Тенки Заштитни Куќишта За Телефони Со Мек Tpu К?
zoom_in

Црно Бело Далматинско Куќиште За Печатење Компатибилно Со Iphone 12 12 Pro, Симпатична Футрола За Шема На Крави, Прилагодени

DEN 159.84

Стока
check Во продавницата

Компатибилност : далматински модел случај Дизајниран за i Phone 12 12 Про Заштитно и Силно : прилагодено уметничко куќиште за печатење е направено од мек силиконски и кален огледален материјал TPU, тој е лесен ,цврст и може совршено да го заштити вашиот i Phone од удари ,гребење или пукање. Убава и Стилска : случајот со далматински дамки е убав, трендовски, стилски, женски, издржлив, симпатичен и супер заштитен! Завитканиот дебел раб на куќиштето добро ги штити копчињата на телефонот, како што се јачината на звукот, полначот, камерата, микрофонот, приклучокот за слушалки и сите други порти .Уште повеќе, случајот може да поддржи безжично полнење. Персонализиран Дизајн : Користење на материјали со највисок степен и технологија за ласерско печатење за да се направи моделот на уметност појасен и уникатен, персонализиран дизајн на корици само за вас. Искрена Услуга : По купувањето, ако имате какви било прашања во врска со случаите, слободно контактирајте ме преку е-пошта, искрено ќе ви го решам проблемот!. Компатибилност : далматински модел случај Дизајниран за i Phone 12 12 Про. Заштитно и Силно : прилагодено уметничко куќиште за печатење е направено од мек силиконски и кален огледален материјал TPU, тој е лесен ,цврст и може совршено да го заштити вашиот i Phone од удари ,гребење или пукање. Убава и Стилска : случајот со далматински дамки е убав, трендовски, стилски, женски, издржлив, симпатичен и супер заштитен! Завитканиот дебел раб на куќиштето добро ги штити копчињата на телефонот, како што се јачината на звукот, полначот, камерата, микрофонот, приклучокот за слушалки и сите други порти .

Case Weight:
30g
Compatibility:
Compatible with iPhone 12 12 Pro
Sincere Service:
After purchasing, if you have any questions, please contact me by email, I will solve the problem for you sincerely! Please join our GUAYDOYIM ,let us provide you with satisfactory service! :

Поврзани производи..