• Свеж
Алипис 3 Комплети Неткаен Зеленчук За Облека И Машина За Чистење Патувања Кошула За Мажи Овошје Чанта За Чанта За Чанта За Перење Вакуум Праска Користете Патики Не ?
zoom_in

Алипис 3 Комплети Неткаен Зеленчук За Облека И Машина За Чистење Патувања Кошула За Мажи Овошје Чанта За Чанта За Чанта За

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

ЧАНТА КЕСИ Произведени со врвни неткаени материјали, практични и доволно издржливи за употреба НЕТКАЕНИ КЕСИ Можете да го користите за различни намени, вклучувајќи складирање чевли, складирање облека, складирање торби и покривка за облека. простор чувар вакуум кеси. ТОРБА ЗА ПОКРИВАЊЕ костум 100 парчиња вреќи за пакување се доволни за да ги задоволат вашите различни потреби. ЧАНТИ ПОКРИВААТ ТКАЕНИНА ТОРБА-со оваа торбичка за ткаенина, можете добро да ги класифицирате вашите работи и да го олесните наоѓањето. ТОРБА ЗА ЧУВАЊЕ ПАТИКИ ?? Облека широко за чанти и костуми. Лесниот материјал може да изгледа податлив низ внатрешноста и е исто така многу практичен при менување на годишните времиња. Список на пакети 3 x Поставете 100 парчиња Карактеристики На Кеси Од Неткаен материјал-со оваа ставка, можете добро да ги класифицирате вашите работи и да го олесните наоѓањето мали кеси за врвки. - Материјал : Неткаен Материјал Чевли Торбичка Пакување Организаторите. - Тие се преклопуваат, лесни,,, и повеќенаменски чанта кеси за складирање. - Можете да го користите за различни намени, вклучувајќи складирање чевли, складирање облека, складирање торби и заштеда на простор за чевли за покривање облека. - Произведени со врвни неткаени материјали, доволно практични и издржливи за користење на мрежеста торба за перење.

Поврзани производи..