• Свеж
Кујна за складирање на кујната кујнска полица за подот со повеќе слојни микробранови печки за складирање на полица за складирање балкон дневна соба полица пет сло?
zoom_in

Кујна за складирање на кујната кујнска полица за подот со повеќе слојни микробранови печки за складирање на полица за складирање балкон дневна

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Мода : Ако сакате да додадете стилски допир во вашата кујна и дом, но не сакате да бидете целосно реновирани, тогаш ова е совршено решение за да додадете шармантен стил Одличен дизајн : Стабилна основа и прилагодлива полица, можете да ја повлечете на која било позиција во вашиот дом или канцеларија; Можете исто така да го ставите во кујната и трпезаријата; Можете исто така да изберете соодветна локација за складирање според вашите потреби, ова може да ви помогне веднаш да го проширите просторот за употреба. Материјал : Ние користиме јаглероден челик и еколошка боја за да ја конструираме оваа полица за складирање, а површината е мазна, така што овој ефект на складирање е многу издржлив и силен. Мултифункционално : полицата може да се користи како полица за организација за кујна, дневна соба, спална соба, канцеларија, гаража, бања, тераса, двор, трпезарија, итн. -Бирање : Нашите производи користат густа челична рамка, која е силна и издржлива. Може да ви помогне да ги чувате работите, да го зголемите просторот за употреба на куќата и да ја одржувате куќата уредна. Услуга : Ви благодарам многу за купувањето, ако имате какви било прашања во врска со производот, ве молиме известете ги директно и ние ќе ви одговориме во рок од 24 часа. wish you a happy life!Size : S 19.

Layer:
Material:
We use carbon steel and environmentally friendly paint to build the storage shelf, so this anti-rust effect is very durable and strong.
Features:
stable base and adjustable shelves, with 4 fixed shelves, can help you keep your home tidy and clean, very convenient in daily life.
Packing list:
storage rack * 1.
Service:
We have a professional service team, if you have any questions, please feel free to contact us.

Поврзани производи..