• Свеж
N/A 100 слики со џебови со фото албум интерстицијални фотографии кутија за куќишта за куќишта за деца, малопродажба на малопродажба на малопродажба
zoom_in

N/A 100 слики со џебови со фото албум интерстицијални фотографии кутија за куќишта за куќишта за деца, малопродажба на малопродажба на

DEN 1290.24

Стока
check Во продавницата

Стилски и елегантен начин за управување со вашите прекрасни фотографии и да ги чувате вашите скапоцени спомени Може да држи 100 фотографии и да ги задржи во добра состојба. Големина : околу 16,5 x 12,5 x 5cm / 6,50 x 4,92 x 1,97 инчи (должина x ширина x дебелина). Трајни и практични за да се спречат фотографии од влага и стареење. и извонредни идеи за подароци, погодни за разни прослави, вклучувајќи Божиќ, крштевање, Денот на мајката, бебешки туш, роденден, книга за гости за венчавки, складирање на фотографии, патнички записи или книга за авантури. Стилски и елегантен начин за управување со вашите прекрасни фотографии и да ги чувате вашите скапоцени спомени. Може да држи 100 фотографии и да ги задржи во добра состојба. Големина : околу 16,5 x 12,5 x 5cm / 6,50 x 4,92 x 1,97 инчи (должина x ширина x дебелина). Трајни и практични за да се спречат фотографии од влага и стареење. и извонредни идеи за подароци, погодни за разни прослави, вклучувајќи Божиќ, крштевање, Денот на мајката, бебешки туш, роденден, книга за гости за венчавки, складирање на фотографии, патнички записи или книга за авантури. Функција : Стилски и елегантен начин за управување со вашите прекрасни фотографии и да ги чувате вашите скапоцени спомени. Може да држите 100 фотографии и да ги задржите во добра состојба. Не може да се спречи и практично за да се спречат фотографии од влага и стареење.

Material:
Paper + PP
Color:
as shown
Type:
Insert Album
Number of pages:
50 sheets (100 pages). Both sides of each sheet can be used
Capacity:
100 photos
Size:
about 16.5 x 12.5 x 5cm / 6.50 x 4.92 x 1.97 inches (length x width x thickness)
Quantity:
1 piece
Due to manual measurement, please allow an error of 0-1 cm. Make sure not to mind before bidding.:
Due to the differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package includes:
1 piece x album:
Photo Album or DIY Scrapbook Vintage Leather Cover Three-Ring Binder Picture Booth Albums Adhesive Photos Corners for Memory Keep gift :

Поврзани производи..