• Свеж
Коаксијален апсење, PL259 Femaleенски до машки 400W со ниска загуба VSWR Молња заштитник на коаксијален аристер за градење антена за примопредавачи, приемници, итн.
zoom_in

Коаксијален апсење, PL259 Femaleенски до машки 400W со ниска загуба VSWR Молња заштитник на коаксијален аристер за градење антена

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Сеопфатна заштита : Коаксијален пренапон на пренапони што апсорбира и основа молња на молња на антената на врвот на зградата, обезбедувајќи сеопфатна заштита за примопредавачите, приемниците, итн и може да го испушти и да го заземе пренапон кога напонот на пренапон го надминува наведеното ниво. Лесен за употреба : Овој Arrester може да изврши активности за празнење и обновување по потреба, практично нема потреба да се заменува, лесен за употреба, заштеда на време и напор. Лесно за инсталирање : Едноставна структура, лесна за инсталирање, ако компонентата на аристерот е оштетена, може лесно да се замени со нов, изработен од висок квалитет на железо, силен и издржлив. Добри перформанси : Коаксијалната структура обезбедува одлични карактеристики на висока фреквенција, широк опсег на опсег, ниска загуба и VSWR, принцип на кратка должина на бранова должина, добар ефект на заштита на гром. Сеопфатна заштита : Коаксијален пренапон на пренапони што апсорбира и основа молња на молња на антената на врвот на зградата, обезбедувајќи сеопфатна заштита за примопредавачите, приемниците, итн. и може да го испушти и да го заземе пренапон кога напонот на пренапон го надминува наведеното ниво. Лесен за употреба : Овој Arrester може да изврши активности за празнење и обновување по потреба, практично нема потреба да се заменува, лесен за употреба, заштеда на време и напор. Лесно за инсталирање : Едноставна структура, лесна за инсталирање, ако компонентата на аристерот е оштетена, може лесно да се замени со нов, изработен од висок квалитет на железо, силен и издржлив. Добри перформанси : Коаксијалната структура обезбедува одлични карактеристики на висока фреквенција, широк опсег на опсег, ниска загуба и VSWR, принцип на кратка должина на бранова должина, добар ефект на заштита на гром. Карактеристика : 1. Сеопфатна заштита : Коаксијален пренапон што апсорбира и основа молња на молња на антената на врвот на зградата, обезбедувајќи сеопфатна заштита за предаватели, приемници, итн.

Item Type:
Coaxial Arrester
Material:
Iron
Model:
BL-2000
Connector:
PL259 Female to PL259 Male
Frequency Range:
DC~1000MHz
VSWR:
≤1.1
Peak Power:
400W
Impedance:
50Ω
Package List:
1 x Coaxial Arrester :
1 x Manual :

Поврзани производи..