• Свеж
Eujgoov 100pcs фини завртки за навој јаглерод челик внатрешен квадрат 1,5in должина 1-1/2in цилиндрична фина конец на пресек-дизајн на опашката на опашката 500-550hc Површинска цв?
zoom_in

Eujgoov 100pcs фини завртки за навој јаглерод челик внатрешен квадрат 1,5in должина 1-1/2in цилиндрична фина конец на пресек-дизајн

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

Категориите на производи што моментално ги продаваат Евгоов се индустриски, хардвер, инструменти, занаетчиска колекција, музички инструменти, мајка и бебе Секоја категорија развива производи што самите се обидовме, се со правилен квалитет и се сакаме. Исечете - дизајн на опашката - Усвојте дизајн на опашката, кои се погодни за прислушување во разни шуми и подобрување на ефикасноста на работата. Внатрешен дизајн на слот за плоштади - Главите усвојуваат дизајн на внатрешниот плоштад, кој не е лесно да се оштетат главите на завртките кога се затегнуваат силно. Апликации-широко користени за спојување на големи производи за занаетчиско дрво-пластични занаетчиски производи, како што се градини на отворено, огради, пристаништа, балкони, дворови, итн. Длабоки и тесни-низата е длабока и тесна за да се осигура дека дрвените влакна нема да бидат искинати кога Тврдото дрво е навлезено, предизвикувајќи да се пробие дрвото. Материјали - изработени од високо -квалитетни материјали, а завртките се силни, издржливи, не се лесни за оштетување и имаат долг животен век. Исечете - дизајн на опашката - Усвојте дизајн на опашката, кои се погодни за прислушување во разни шуми и подобрување на ефикасноста на работата. Внатрешен дизајн на слот за плоштади - Главите усвојуваат дизајн на внатрешниот плоштад, кој не е лесно да се оштетат главите на завртките кога се затегнуваат силно. Апликации-широко користени за спојување на големи производи за занаетчиско дрво-пластични занаетчиски производи, како што се градини на отворено, огради, пристаништа, балкони, дворови, итн. Длабоки и тесни-низата е длабока и тесна за да се осигура дека дрвените влакна нема да бидат искинати кога Тврдото дрво е навлезено, предизвикувајќи да се пробие дрвото.

Item Type:
Fine Thread Screws
Material:
Carbon Steel
Type:
Internal Square
Surface Hardness:
500-550HRC
Cylindrical Fine Thread:
1-1/2in
Thread Length:
Approx. 38mm / 1.5in
Uses:
Punch, Fix
Package List:
100 x Fine Thread Screws :

Поврзани производи..