• Свеж
Yarnow 3PCS цевка Барб за еден систем за инсталирање на небо-сини системи во линија за прскање за прскање цевки инчи мм емитер алатка за вметнување тревник- алатки гради?
zoom_in

Yarnow 3PCS цевка Барб за еден систем за инсталирање на небо-сини системи во линија за прскање за прскање цевки инчи мм емитер алатка за вметнување

DEN 207.20

Стока
check Во продавницата

Капка за наводнување на капка за наводнување, алатка за наводнување капка подигање алатка за удирање, алатка за капки цевка, дупка, капна алатка за вметнување, алатка за вметнување, алатка за вметнување и алатка за вметнување, алати за наводнување со капка по капка за наводнување, алатка за наводнување цевки за наводнување, алатка за влечење- изработена од материјал за долготрајна употреба Алатка за наводнување за наводнување- отворач на дупки за наводнување за наводнување за наводнување, прскалки емитер и микро. Алатка за вметнување на бод- 2- In- 1 алатка за пробивање на капка по капка за капка по капка за пробивање на дупки при инсталирање на капнувачи и микро прскалки во цевките за PE. Пандер за полиња за полиња за наводнување- отворачот на дупките за наводнување ја удира совршената дупка за да ги прикачи фитинзите и пакетите. - Отворање на дупки за наводнување на цевки за дупки за прободување при инсталирање на капнувачи и микро прскалки во цевките за ЈП. Капка за наводнување на капка за наводнување, алатка за наводнување капка подигање алатка за удирање, алатка за капки цевка, дупка, капна алатка за вметнување, алатка за вметнување, алатка за вметнување и алатка за вметнување, алати за наводнување со капка по капка за наводнување, алатка за наводнување цевки за наводнување, алатка за влечење- изработена од материјал за долготрајна употреба. Алатка за наводнување за наводнување- отворач на дупки за наводнување за наводнување за наводнување, прскалки емитер и микро. Алатка за вметнување на бод- 2- In- 1 алатка за пробивање на капка по капка за капка по капка за пробивање на дупки при инсталирање на капнувачи и микро прскалки во цевките за PE. Пандер за полиња за полиња за наводнување- отворачот на дупките за наводнување ја удира совршената дупка за да ги прикачи фитинзите и пакетите. - Отворање на дупки за наводнување на цевки за дупки за прободување при инсталирање на капнувачи и микро прскалки во цевките за ЈП. Пакетот вклучува 3 x 4mm капка по капка за наводнување за цевки за цевки за пробивање Карактеристики за наводнување на капка заводнување, алатка за капка по капка за наводнување алатка, алатка за капка по капка цевка за капка по капки за капки, за наводнување, за наводнување, за прскалки емитер и алатка за пробивање на дупки за наводнување со микро млади.

Поврзани производи..