• Свеж
БЕСПОРТБЛ Преносни Алишта Повлекување Де Тешки Закачалки За Палто Облека Сушење Јаже За Перење Алишта Закачалка Јаже Облека-Линии Антискид Јаже Еластична Линија ?
zoom_in

БЕСПОРТБЛ Преносни Алишта Повлекување Де Тешки Закачалки За Палто Облека Сушење Јаже За Перење Алишта Закачалка Јаже Облека-Линии

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

СУШЕЊЕ ЈАЖЕ НАЈЛОН ОБЛЕКА линија облека виси јаже можете да го донесете кога патувате, тоа е лесно ВЕТРОУПОРНА АЛИШТА Цврсти и : ова се преносни алишта СО голем капацитет, може да потрае доволно тегови за влажна облека и чаршафи без да падне или да се скрши. ЗАКАЧАЛКА ЗА ПЕРЕЊЕ алишта - [Случајна Боја] Издржлив. Не е лесно да се скрши. ЗАКАЧАЛКАТА ЗА ОБЛЕКА ЗАВРШУВА . Лесен за Лесно Носење. Цврстиот И Робустен Дизајн со Тежок Капацитет Обезбедува Практичност и Популарност како Апликација за Заокружување. ВЕТРОУПОРНА ЛИНИЈА ЗА ОБЛЕКА - . Лесен и лесен за носење. Пакетот Вклучува 1 х Пренослива Алишта Антискидна Облека Сушење Јаже (5 Метри) Карактеристики-Боја : како што е прикажано пренослива линија за перење. - Материјал : па најлон перење линија за сушење крпа. - Должина : Прибл. 5 метри линија облека. отворен алишта-Можете да го донесете кога патувате, Тоа е Лесен Сушење Јаже Облека Линии. Лесен за пренослив носење кампување алишта. - Добар додаток за вашиот дом со беспрекорна изработка Облека Сушење јаже. - Совршен за лесна облека, чорапи што висат за време на патување, кампување и други активности на отворено преносна решетка за облека. - за трајна и трајна употреба. Не е лесно да се скршат тешки закачалки.Опис на стоката машина за сушење јаже за Перење цврстиот и робустен дизајн со тежок капацитет ќе ја обезбеди неговата практичност и популарност како апликација за алишта.

Поврзани производи..