• Свеж
Декоративни Хартија Коктел Салфетки За Еднократна Употреба Земја Свадба Салфетки, Рустикален Штала Свадба, Невестински Туш Украси Со Земја Тематските Цвеќиња и П?
zoom_in

Декоративни Хартија Коктел Салфетки За Еднократна Употреба Земја Свадба Салфетки, Рустикален Штала Свадба, Невестински Туш Украси Со Земја

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Пк од 40 шумски декор декоративни хартиени салфетки за еднократна употреба салфетки за пијалоци или коктел салфетки, 5 "х 5" Користете ги овие салфетки за еднократна употреба за забава во летна градина, невестински туш, украси за туширање за бебиња, Денот на Мајките и многу повеќе. Прилично сини цветни салфетки за селска свадба, декор на масата на фарма, рустикални салфетки за венчавки. Класични салфетки за летни забави за роденденска забава, салфетки за барови и многу повеќе. 3 слојни украсни хартиени салфетки, еколошки салфетки заверени од Фсц ( Совет За Управување Со Шуми). Пк од 40 шумски декор декоративни хартиени салфетки за еднократна употреба салфетки за пијалоци или коктел салфетки, 5 "х 5". Користете ги овие салфетки за еднократна употреба за забава во летна градина, невестински туш, украси за туширање за бебиња, Денот на Мајките и многу повеќе. Прилично сини цветни салфетки за селска свадба, декор на масата на фарма, рустикални салфетки за венчавки. Класични салфетки за летни забави за роденденска забава, салфетки за барови и многу повеќе. 3 слојни украсни хартиени салфетки, еколошки салфетки заверени од Фсц ( Совет За Управување Со Шуми). Цветни декоративни хартиени салфетки за еднократна употреба за декор на пролетната маса. 5" х 5" коктел салфетки или пијалаци салфетки. Користете ги овие салфетки за еднократна употреба За велигденска забава, невестински туш, украси за туширање за бебиња, Денот на Мајките и многу повеќе.

Поврзани производи..