• Свеж
Мидленд 50 Канал Водоотпорен Гмр Двонасочен Радио-Долг Дострел Токи Токи со 142 Кодови За Приватност, СОС сирена и Ноаа Временски Предупредувања И Скенирање На Време?
zoom_in

Мидленд 50 Канал Водоотпорен Гмр Двонасочен Радио-Долг Дострел Токи Токи со 142 Кодови За Приватност, СОС сирена и Ноаа Временски Предупредувања

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

2-Насочни Радија - Овие Токи-Токи Имаат 50 Гмр (Општа Мобилна Радио Услуга) Канали, Заедно Со Скенирање На Канали За Да Проверат Дали Има Активност Водоотпорната Заштита Jis4 Спречува Прскање Вода Да Има Штетно Влијание Врз Неа (Отпорна На Прскање). Опсег Од 36 Милји-Комуникација Со Подолг Дострел Во Отворени Области Со Мала Или Никаква Опструкција. Лесен Пренос За Активирање На Глас И Звук (Евокс) Со 9 Нивоа На Чувствителност За Работа Без Раце. 142 Ctcss/Dcs Кодови За Приватност-Кодовите За Приватност Ви Даваат До 3.124 Опции За Канали За Блокирање На Други Разговори. Ноаа Скенирање На Времето + Алармирање - Ноаа Временско Скенирање Автоматски Ќе Скенира Преку 10 Достапни Канали За Временски Услови (Wx) И Ќе Се Заклучи На Најсилниот Временски Канал За Да Ве Предупреди За Тешки Временски Ажурирања. Ноаа Временско Предупредување Ќе Се Огласи Со Аларм Што Покажува Дека Постои Ризик Од Сериозно Време Во Вашата Област. Батерии на полнење вклучени или може да се користат со 4a батерии по радио. Gxt1000vp4 GMRS воки токи е моќен и конзистентен избор за вашите потреби за радио комуникација. Одликувајќи Се Со МОЌНОСТ ЗА РАЗГОВОР X-TRA-максимално дозволено со Закон Со Технологија Xtreme Опсег - и Технологија ЗА Временски Скенирање НА Времето НА МИДЛЕНД + Алармирање, ова радио ќе автоматски скенира за да ве предупреди за тешки временски ажурирања.

Поврзани производи..