• Свеж
Magicshine MJ-6276 Комплет за монтирање на главата/шлемот за уреди Garmin/GoPro, компатибилен со светла за велосипеди, камери итн. Доаѓа со прилагодлива лента за глава за монтира?
zoom_in

Magicshine MJ-6276 Комплет за монтирање на главата/шлемот за уреди Garmin/GoPro, компатибилен со светла за велосипеди, камери итн. Доаѓа

DEN 175.84

Стока
check Во продавницата

Гаранција на продавачот - Ние нудиме гаранција на производителот од 12 месеци Ве молиме слободно контактирајте со нас ако наидете на какви било проблеми со квалитетот. Magicshine Mount Mount, монтирање на кациги компатибилни со уреди Garmin/Go Pro, акциони камери, уреди за велосипеди, итн. Основната основа за прилагодување на аголот е компатибилна со уредите за вртење на Garmin 1/4, овозможува лесно отстранување. Основното парче е компатибилно со уредите Go Pro. Компатибилен со Magicshine Allty Series, RN Series, Monteer MTB серија, како и MJ-900 S, MJ-906 S. Издржливи ленти за велкро за монтирање на шлемови, прилагодливи ленти за монтирање на главата се меки, стишени и лесно прилагодливи за разни големини на главата.

Поврзани производи..