• Свеж
Анти-Изгубени Обетки Кука За Airpods Безжичен Bluetooth Синџир За Заштита На Слушалки Уво Виси Обетки За Airpods Погоден За Пешачење/Џогирање/Работа/Трчање/Теретана - 5 Пара Кр?
zoom_in

Анти-Изгубени Обетки Кука За Airpods Безжичен Bluetooth Синџир За Заштита На Слушалки Уво Виси Обетки За Airpods Погоден За Пешачење/Џогирање/Работа/Трчање/Теретана

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

€ ®АНТИ-ИЗГУБЕН ДИЗАЈН q : куката против изгубени обетки за Air Pods е совршено решение за проблемот со губење на слушалките за време на активности на отворено Се одликува со издржлив ланец кој безбедно ги држи Вашите Авиони и ги држи на дофат. €®КОМПАТИБИЛЕН СО КОЈА БИЛО МАРКА q : тоа е и стилска обетка и слушалки против изгубено јаже.Без разлика дали одите на пешачење, џогирање, трчање или удирање во теретана, овие куки против изгубени обетки се совршен додаток за да ги одржите Вашите Авиони безбедни и безбедни. Можете да уживате во вашата омилена музика без да се грижите дали ќе ги изгубите слушалките. €®ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ q : овие анти-изгубени обетки куки синџири се направени од нерѓосувачки челик и силикон кои се издржливи и долготрајни.Силиконскиот дизајн ги прави еластични и удобни за носење. €_ОДЛИЧНА ИДЕЈА ЗА ПОДАРОК : ако познавате некој што ужива во активности на отворено и има потреба од синџир за превенција од губење На Слушалки, тогаш овие куки против изгубени обетки се совршен подарок. Тие се практичен и стилски додаток кој ќе остави одличен впечаток. Со пет пара вклучени во овој сет, можете дури и да ги споделите со вашите пријатели и семејството. €®НАПРАВЕНО СО LOVEУБОВ q : овој производ не вклучува Airpod, продава само анти-изгубени earrings.It е уникатен и искрен производ Погоден за секоја пригода.Секој што ќе ги види ќе се изненади колку убаво изгледаат,Многу кул дизајни. € ®АНТИ-ИЗГУБЕН ДИЗАЈН q : куката против изгубени обетки за Air Pods е совршено решение за проблемот со губење на слушалките за време на активности на отворено. Се одликува со издржлив ланец кој безбедно ги држи Вашите Авиони и ги држи на дофат. €®КОМПАТИБИЛЕН СО КОЈА БИЛО МАРКА q : тоа е и стилска обетка и слушалки против изгубено јаже.Без разлика дали одите на пешачење, џогирање, трчање или удирање во теретана, овие куки против изгубени обетки се совршен додаток за да ги одржите Вашите Авиони безбедни и безбедни. Можете да уживате во вашата омилена музика без да се грижите дали ќе ги изгубите слушалките. €®ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ q : овие анти-изгубени обетки куки синџири се направени од нерѓосувачки челик и силикон кои се издржливи и долготрајни.

Поврзани производи..