• Свеж
jomgeroz Тешки Пролетта Предвремени Кука Легура На Клучеви Карабинер Клип Брзо Ослободување Клучеви Токи Отворено Алатка Легура Клучеви Синџир Брзо Ослободување Ток?
zoom_in

jomgeroz Тешки Пролетта Предвремени Кука Легура На Клучеви Карабинер Клип Брзо Ослободување Клучеви Токи Отворено Алатка Легура Клучеви Синџир

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

привезок од легура, совршен за секојдневна употреба или на отворено, како што се ранци, кампување, пешачење итн Можете лесно да висат-приврзокот за клучеви на вашиот појас или на планинарска торба. Чувајте го како убав, минималистички-ЕДЦ и подарок за мажи и жени!. Мини карабинер за брзо ослободување, кука за поврзување со приврзок за клучеви, кука за надворешен клип за ранец. Исто така многу убав доверлив-надворешен додаток. Големина : приближно 4, 8х1, 8см/1, 89х0, 71", погоден за многу предмети во секојдневниот живот, како што се виси-кабел, јаже, црева, итн. Клипот за приврзок за клучеви е изработен од висококвалитетни легирани материјали, практичен и издржлив, не е лесен за пукање. привезок од легура, совршен за секојдневна употреба или на отворено, како што се ранци, кампување, пешачење итн. Можете лесно да висат-приврзокот за клучеви на вашиот појас или на планинарска торба. Чувајте го како убав, минималистички-ЕДЦ и подарок за мажи и жени!. Мини карабинер за брзо ослободување, кука за поврзување со приврзок за клучеви, кука за надворешен клип за ранец. Исто така многу убав доверлив-надворешен додаток. Големина : приближно 4, 8х1, 8см/1, 89х0, 71", погоден за многу предмети во секојдневниот живот, како што се виси-кабел, јаже, црева, итн. Клипот за приврзок за клучеви е изработен од висококвалитетни легирани материјали, практичен и издржлив, не е лесен за пукање. Тешка Пролетна Кука За Прицврстување На Клучеви Од Легура На Карабинер Клип За Брзо Ослободување Токи За Клучеви За Клучеви за надворешна Алатка легура на клучеви за брзо ослободување тока за клучеви на отворено карактеристики : сосема нов и висококвалитетен клип за привезок е изработен од висококвалитетни легирани материјали, практични и издржливи, не е лесно да се пробијат.

Поврзани производи..