• Свеж
Mhdmag Магнетни Куки Фрижидер, Додатоци За Бродови За Крстарење, Супер Магнети ОД 22 ФУНТИ Со Неодимиум Ретка Земја За Закачување, Држач За Врата, Клучеви, Дом, Канцелар?
zoom_in

Mhdmag Магнетни Куки Фрижидер, Додатоци За Бродови За Крстарење, Супер Магнети ОД 22 ФУНТИ Со Неодимиум Ретка Земја За Закачување,

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Quoks Апликација : магнетната кука може да се користи за многу места Не само за организирање, туку и за украсување и складирање. ●Магнетен Материјал● : Магнетната кука се состои од магнети за тенџере. Со облога од никел и висококвалитетен материјал, може да се користи долго. ●Магнетни Куки● : Против Гребење бидејќи магнетните куки се со мазен магнет на дното.користете го бидете сигурни. Ве молиме имајте предвид дека јачината на магнетот е под влијание на дебелината на металот и мазноста на приложените предмети или околината со висока температура или киселинско-базната средина. ●Магнетна Нота● : силата на влечење на магнетните куки е многу силна, на децата не им е дозволено да си играат со неа. ●По Продажбата ● Магнетните куки се квалитетни, контактирајте не слободно и љубезно Доколку имате какви било прашања,Обидете се најдобро да ви служиме е нашата цел.

Поврзани производи..