• Свеж
Наводнување со капка по капка на стаклена градина 4L 8L 4 пат наводнување на наводнување на наводнување на вкрстени споеви со стрела наводната капка подигање на стре?
zoom_in

Наводнување со капка по капка на стаклена градина 4L 8L 4 пат наводнување на наводнување на наводнување на вкрстени споеви со стрела

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Системот за наводнување на капка по капка по растение може да заштеди до 70% вода Системот за прецизно наводнување полека и прецизно ја обезбедува вистинската количина на вода каде што е потребна зона на растителниот корен. Пакување : 100 комплети. 4 литри и 8 литри на час. Стаклена градина, капка цевка 4-насочен проток на вода, комплет за систем за капење со стрела 4 L 8 L, 4-насочен делител на вода, поврзете го 3/5 црево и 4/7 конектор за црево, со бодликава конектор ,. Производи за инјектирање на прецизност прецизност, стабилен и сигурен квалитет, наводнување капка по капка за градинарски растенија, споеви за наводнување капка пожари, нови материјали за ABS, безбедни и стабилни перформанси, долг живот, нетоксичен и без вкус ,. Системот за наводнување на капка по капка по растение може да заштеди до 70% вода. Системот за прецизно наводнување полека и прецизно ја обезбедува вистинската количина на вода каде што е потребна зона на растителниот корен. Пакување : 100 комплети. 4 литри и 8 литри на час. Стаклена градина, капка цевка 4-насочен проток на вода, комплет за систем за капење со стрела 4 L 8 L, 4-насочен делител на вода, поврзете го 3/5 црево и 4/7 конектор за црево, со бодликава конектор ,. Производи за инјектирање на прецизност прецизност, стабилен и сигурен квалитет, наводнување капка по капка за градинарски растенија, споеви за наводнување капка пожари, нови материјали за ABS, безбедни и стабилни перформанси, долг живот, нетоксичен и без вкус ,.

Поврзани производи..