• Свеж
Миризливи кесички од миризли на миризници за фиоки и плакари, долготрајни кеси за кесички, освежувачи на воздухот, торбички со тенџере 6 свежи мириси - лаванда, пост?
zoom_in

Миризливи кесички од миризли на миризници за фиоки и плакари, долготрајни кеси за кесички, освежувачи на воздухот, торбички со тенџере

DEN 223.84

Стока
check Во продавницата

Супериорен квалитет на миризливи кесички - миризба за мириси на мира, направена од само природен и органски квалитет вермикулит, додадете со висококвалитетни масла за кеси за мириси со свежи мириси, за веднаш да му дадете на вашиот плакарот свеж мирис Долготрајни кеси за кеси - вистинскиот и најдобриот начин за миризливи кесички за освежување на воздухот е да се мачкате со рацете или прстите. Торбата Potpourri веднаш ќе го ослободи најоматотичниот мирис во воздухот. А миризливите фиоки за фиоки обезбедуваат долготраен мирис ако чуваат на затворени места. Уживајте во свеж мирис насекаде - миризливите миризливи мириси за мириси на домашен терен ги чуваат вашите ткаенини, постелнина, седиште за автомобили, мијалник, области за миленичиња и на кое било друго место мирисаат свежи, ги елиминираат непријатните мириси. Уживајте во цветни кеси за кесички на пријатна ден!. Вклучува 12 миризливи миризливи кеси за кесичка (секоја големина на торбата : 4,25 инчи x 2,75 инчи) - Освежувачи на воздухот во плакарот Мираро 6 мириси опција - лаванда, јоргована, бела шампака, постелнина, нане еукалиптус, лимон вербена. Цвети со цветни мириси можат да се користат за арома терапија за да се негуваат и стимулираат телото и душата, смирувајќи и релаксирачки. Совршен подарок за пријатели - Подарокот за мириси на мириси за мириси може да им донесе среќа на луѓето, така што овие миризливи торби за кесички се совршени како подарок за loversубовниците, семејствата и пријателите во Денот на вineубените, Денот на благодарноста, Божиќ, роденден, Денот на мајката, тие ќе бидат Подмладени и изненадени од овие прекрасни убави миризливи кесички. Супериорен квалитет на миризливи кесички - миризба за мириси на мира, направена од само природен и органски квалитет вермикулит, додадете со висококвалитетни масла за кеси за мириси со свежи мириси, за веднаш да му дадете на вашиот плакарот свеж мирис. Долготрајни кеси за кеси - вистинскиот и најдобриот начин за миризливи кесички за освежување на воздухот е да се мачкате со рацете или прстите.

Поврзани производи..