• Свеж
LQ Индустриски Пеглање Ракавици За Облека Пароброд Против Пареа Ракавица, Сина Водоотпорен Пеглање Ракавица За Облека Пароброд Заштитни Пеглање Одбор Носителот
zoom_in

LQ Индустриски Пеглање Ракавици За Облека Пароброд Против Пареа Ракавица, Сина Водоотпорен Пеглање Ракавица За Облека Пароброд

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Пакет : 1 парче, материјал : крпа отпорна на топлина+сунѓер+филм, големина : 25см (9,84 инчи) х 15см (5,9 инчи) х 3см (1,18 инчи) Подобрена поддршка, без деформација, ефикасна во пеглање облека. Водоотпорната површина ги штити вашите раце, зглобови и подлактици од топлина и пареа. Мрежестата чанта што дише назад може да ги одржува вашите раце удобни и суви и да спречи потење. Со дизајн на висечки прстен, лесно може да се закачи на куката и да се чува вертикално, без да зафаќа простор, лесен, мал по големина, многу погоден за деловно патување и патување и лесен за носење. Погоден е за големината на дланките на повеќето луѓе и е универзален и за мажи и за жени. Не се применува само за сите пегли на пареа, вклучувајќи пеглање на пареа, рачни пеглачи за пареа, пеглачи за патување, вертикални пеглања за пареа итн., но може да се користи и како ракавици за рерна на секое место каде што е неопходно да се заштитат рацете од топлина. Спецификација : Материјал : крпа отпорна на топлина + Сунѓер + Големина на филм : 25см (9,84 инчи) х15см (5,9 инчи) х3см (1,18 инчи) Подобрена поддршка, без деформација, ефикасна во пеглање облека. Со дизајн на висечки прстен, лесно може да се закачи на куката и да се чува вертикално, без да зафаќа простор, лесен, мал по големина, многу погоден за деловно патување и патување и лесен за носење.

Material:
heat-resistant cloth + sponge + film
Size:
25cm (9.84in) x15cm (5.9in) x3cm (1.18in)
Enhanced support, no deformation, effective in ironing clothes.:
With a hanging ring design, it can be easily hung on the hook, and stored vertically, without occupying space, lightweight, small in size, very suitable for business travel and travel, and easy to carry.:
A waterproof surface protects your hands, wrists, and forearms from heat and steam. Back breathable mesh handbag can keep your hands comfortable and dry and prevent sweating.:
For ironing the collar and sleeve.:
It is not only applicable to all steam irons, including steam ironing machines, hand-held steam ironing machines, travel ironing machines, vertical steam ironing machines, etc., but also can be used as oven gloves to protect hands from heat anywhere. :

Поврзани производи..