• Свеж
Чиста запечатување на торби за завиткување на целофан: 300 парчиња само -запечатување виолончело завиткувач DIY бисквити торби за завиткување на обвивки за подароци ?
zoom_in

Чиста запечатување на торби за завиткување на целофан: 300 парчиња само -запечатување виолончело завиткувач DIY бисквити торби за завиткување

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

Транспарентните замрзнати кеси за бонбони се исклучително лесни за само-запечатување и донесување на погодност за секојдневниот живот Погодно и убаво да се држат и чуваат бонбони, закуски, колачиња, овошје, зеленчук и леб. Исклучителен и стилски производ кој е изработен од врвен материјал, издржлив и безбеден за долг животен век. Лесен и преносен, многу погоден за да носите пикници и забави. Дизајнот на креативниот изглед и добрата занаетчија ја обезбедуваат нејзината издржливост и практичност. Транспарентните замрзнати кеси за бонбони се исклучително лесни за само-запечатување и донесување на погодност за секојдневниот живот. Погодно и убаво да се држат и чуваат бонбони, закуски, колачиња, овошје, зеленчук и леб. Исклучителен и стилски производ кој е изработен од врвен материјал, издржлив и безбеден за долг животен век. Лесен и преносен, многу погоден за да носите пикници и забави. Дизајнот на креативниот изглед и добрата занаетчија ја обезбедуваат нејзината издржливост и практичност. Опис направен од одлични материјали, безбедни и издржливи. Може да ви служи долго време без да бидете лесно оштетени. Покрај тоа, практична и одлична запечатена кеса за пакување што може да се користи за да се држат многу мали предмети, што може да ви донесе погодност и да ве натера да имате поудобно искуство.

Поврзани производи..