• Свеж
Хаикангшоп Слајд Табла За Вежбање, Лизгачка Табла Брзо Лизгање, Табла За Вежбање Со Крајни Запирања, Лизгачки Чизми, За Фитнес, Рамнотежа Кардио Вежби и Атлетски Тр?
zoom_in

Хаикангшоп Слајд Табла За Вежбање, Лизгачка Табла Брзо Лизгање, Табла За Вежбање Со Крајни Запирања, Лизгачки Чизми, За Фитнес, Рамнотежа

DEN 1552.00

Стока
check Во продавницата

●Издржливи Материјали●Лизгачката Табла е изработена од висококвалитетни материјали за ДОМАШНИ МИЛЕНИЦИ, со мазни површини и перформанси што не се лизгаат и може да се користи издржливо ●Дизајн Против Лизгање Е Направен Со текстура против лизгање пвц дното, Таблата За Слајдови За Обука нема да се лизне кога ќе се движите настрана. Без разлика дали вежбате на тепих, тврди подови или трева, ќе имате мир на умот!. ●Совршена Табла За Вежбање ● Таблата За Фитнес Слајд е професионално дизајнирана да ги максимизира вашите перформанси и да го минимизира стресот на зглобовите, истовремено подобрувајќи ја рамнотежата, подвижноста и издржливоста. ●Носете Со Леснотија.Лизгачката Подлога за Вежбање е флексибилна и може лесно да се навива за носење, погодно е да ја ставите во чанта или ранец за да вежбате во теретана/канцеларија или дома. ●Широки Апликации●Лизгачката Фитнес Подлога ви помага да ја подобрите силата и флексибилноста преку аеробни и анаеробни вежби и практикува чувство на рамнотежа за хокеј, лизгање на мраз, тенис, трчање, скијање итн. ●Издржливи Материјали●Лизгачката Табла е изработена од висококвалитетни материјали за ДОМАШНИ МИЛЕНИЦИ, со мазни површини и перформанси што не се лизгаат и може да се користи издржливо. ●Дизајн Против Лизгање Е Направен Со текстура против лизгање пвц дното, Таблата За Слајдови За Обука нема да се лизне кога ќе се движите настрана. Без разлика дали вежбате на тепих, тврди подови или трева, ќе имате мир на умот!. ●Совршена Табла За Вежбање ● Таблата За Фитнес Слајд е професионално дизајнирана да ги максимизира вашите перформанси и да го минимизира стресот на зглобовите, истовремено подобрувајќи ја рамнотежата, подвижноста и издржливоста. ●Носете Со Леснотија.Лизгачката Подлога за Вежбање е флексибилна и може лесно да се навива за носење, погодно е да ја ставите во чанта или ранец за да вежбате во теретана/канцеларија или дома. ●Широки Апликации●Лизгачката Фитнес Подлога ви помага да ја подобрите силата и флексибилноста преку аеробни и анаеробни вежби и практикува чувство на рамнотежа за хокеј, лизгање на мраз, тенис, трчање, скијање итн.

Name:
Slide Board
Color:
Black+Red
Product material:
super-slip composite PP board + PVC non-slip mesh + PP impact baffle
Specifications:
1.8 meters (applicable for heights below 1.6 meters), 2 meters (applicable for heights below 1.8 meters, 2.3 meters (applicable for heights above 1.8 meters)
Size Details:
Sliding Board Length:
1.8m/70.87, 2m/78.74, 2.3m/90.55
Sliding Board Width:
50cm/19.69
Packing List:
Sliding Mat * 1:
Shoe Cover * 1 Pair:
Kind tips:
1. Please allow slight size difference due to different manual measurements.:
2. Due to the lighting effects and shooting angles, the color of the item and that shown in the picture might have a nuance. :

Поврзани производи..