• Свеж
Закачалка за алуминиумска легура на алуминиумска облека од алуминиум, заштеда на простор и закачалка за не'рѓосувачки фустани што не се лизгаат, за возрасни, девер?
zoom_in

Закачалка за алуминиумска легура на алуминиумска облека од алуминиум, заштеда на простор и закачалка за не'рѓосувачки фустани

DEN 4271.84

Стока
check Во продавницата

Анти-стареење и фрактура : Сите материјали за алуминиумска легура, не се плашат од ветер и сонце, повеќе не се грижат за стареење и лесна фрактура, користете повеќе во леснотија Анти-кавга : Оптимален материјал за алуминиумска легура, не плашете се од вода, решавање на проблемот со 'рѓата од коренот, повеќе не се грижи за дамките од' рѓа на облеката и користете го посигурен. Пошироки зглобови : Кружен лак рационализиран дизајн, алуминиумска легура проширена зглобови нема да 'рѓа, нема да старее или да се скрши, силен и издржлив. Повеќенаменски дизајн : Погодно е за врвови, панталони, фустани, крпи, здолништа и бебешки, итн. Квалитетна услуга : Ако имате какви било прашања, ве молиме контактирајте со нас, ние сме многу среќни што ви даваме најдобра услуга!. Анти-стареење и фрактура : Сите материјали за алуминиумска легура, не се плашат од ветер и сонце, повеќе не се грижат за стареење и лесна фрактура, користете повеќе во леснотија. Анти-кавга : Оптимален материјал за алуминиумска легура, не плашете се од вода, решавање на проблемот со 'рѓата од коренот, повеќе не се грижи за дамките од' рѓа на облеката и користете го посигурен. Пошироки зглобови : Кружен лак рационализиран дизајн, алуминиумска легура проширена зглобови нема да 'рѓа, нема да старее или да се скрши, силен и издржлив. Повеќенаменски дизајн : Погодно е за врвови, панталони, фустани, крпи, здолништа и бебешки, итн. Квалитетна услуга : Ако имате какви било прашања, ве молиме контактирајте со нас, ние сме многу среќни што ви даваме најдобра услуга!. Златни алуминиумски закачалки, алуминиумски плоштади закачалки, закачалки за злато, закачалки што не се лизгаат сите алуминиум и цврсти материјали, лесни луксузни и модерни елементи, создаваат минималистички стил на дизајн цврста текстура, потрајни.

Product name:
solid thick aluminum alloy hanger
Product size:
43x21x1.2cm
Product material:
all aluminum alloy
Product function:
non-slip, sunscreen, wet clothes can be hung
Note:
1.Please allow 1-3 cm error due to the manual measurement. Thanks for your understanding. :
2.Due to the different display and different light, the picture may not reflect the actual color of the item. Thanks for your understanding. :

Поврзани производи..