• Свеж
Компактен дизајн Qery Coomed Coars, преносни фотоапарати со висока дефиниција, системи за домашна безбедност 140 ° Супер широк агол Визија за шпионски камери скриени се пог?
zoom_in

Компактен дизајн Qery Coomed Coars, преносни фотоапарати со висока дефиниција, системи за домашна безбедност 140 ° Супер широк агол Визија за

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

[Преносен HD 1080 P Wi Fi Spy Camera] поддржува резолуција од 1080p Малото мини -камкордер снима видео со одличен HD 1920x1080p со брзина од 30 рамки во секунда. Ги има функциите на видео, слика, видео за јамка, силна магнетна адсорпција, инфрацрвена ноќна визија и така натаму. 140 ° Супер широк агол на повеќе сферични огледала, аголот на гледање го достигнува нивото на човечки монокуларен вид, а аголот на гледање достигнува 140 °. [Помал и полесен] Внатрешен скриен видео рекордер, големина на прстите (2,3*2,3*2,3 см), многу погоден за употреба како безжична домашна безбедносна камера или монитор за домаќинка/дадилка/дадилка/монитор за бебиња со монитор и слики од слика. [Снимање на видео и подолг век на траење на батеријата] Поддршка до 32 GB TF картичка. Вградена батерија од 200 m Ah, кога е целосно наполнета, нашата мини внатрешна камера може да трае околу 60 минути и да снима видео кога ќе се открие движење. Со полнење со адаптер 5 V/1 A, нашата скриена безжична камера може да работи цел ден. [Супер движење за откривање на движење и уред за ноќно гледање] Оваа Smart Wi Fi Spy камера може да открие и снима движење. Скриената камера исто така може да снима видео ноќе за да ја заштити семејната безбедност во текот на денот и ноќта. Има вградена сонда за инфрацрвена ноќ. Вградена 6 инфрацрвени светла за ноќно гледање + камера со висока дефиниција, квалитетот на сликата е помек, реален и нема изложеност при снимање видео во текот на ноќта. [Лесно реализирајте сеприсутна 2,4 G Wi Fi врска] Нашата мини скриена камера во затворен простор е погодна само за 2,4 GHz Wi Fi (сигналот 5 G не е поддржан). Безжичните шпионски камери можат да бидат поставени во аглите на куќи, станови, канцеларии, магацини, продавници, дворови, па дури и во џебови или јаки. Можете да го користите што сакате. Покрај тоа, може да се користи и како автомобилска камера или спортска камера на отворено, па дури и мала безбедносна камера може да се инсталира на дронот за снимање. Заштитете го вашиот дом, вашето семејство, или самите себе со преносна мини шпионска камера дизајнирана за компактна лична безбедност.Мотитивно откривање на режимот за откривање на движење, тој автоматски ќе снима кога има подвижен предмет пред леќите, и е во подготвеност состојба кога нема предмет што не се движи.Инфрарен ноќно гледање, 940nm инфрацрвени инфрацрвени монистра на ламби (не емитувајќи светлина) што се користат од шпионските камери ги прават невидливи за време на работата.

Video resolution 1080P (1920×1080):
-Mini car DVR camera:
-Maximum support 32GB TF card:
-Support motion detection, night vision, loop recording:
-Support recording while charging:
-Picture ratio:
4
-Support system:
Windows ME / 2000 / XP / 2003 / Vista, Mac OS, Linux
-Battery capacity:
200mAh
-Working time:
about 60 minutes
-Charging time:
about 2 hours
-Charging voltage:
DC 5V
-Cable length:
80 cm
-Built-in lithium battery can continuously use the camera for up to 60 minutes:
Designed to be small, compact and di :

Поврзани производи..