• Свеж
Здрава Кутија За Чување Козметичка Кутија За Чување 2 парчиња Ѓердан Кутија За Организатор Кутија За Чување Гардероба Кутија За Складирање За Домаќинство Кутија З?
zoom_in

Здрава Кутија За Чување Козметичка Кутија За Чување 2 парчиња Ѓердан Кутија За Организатор Кутија За Чување Гардероба Кутија За Складирање

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Пп КУТИИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ ДОЛНА облека ќе ја одржува вашата работна површина во ред, а вашата маса чиста и уредна, ќе донесе нов изглед во вашиот дом. ОРГАНИЗАТОР НА ПЛАКАРОТ ДОЛНА облека оваа кутија за складирање ви олеснува да ги чувате сите работи, лесно да го пронајдете предметот. ТАБЕЛА ОРГАНИЗАТОР ДЕЛИТЕЛ едноставниот и модерен дизајн за заштеда на простор обезбедува многу простор за чување козметика, накит, канцелариски материјал и други предмети. БАЊА КОЗМЕТИЧКИ СЛУЧАЈ дизајнот со повеќе мрежи ја обезбедува неговата корисност и издржливост, што може да ја одржува вашата работна површина уредна. ГРАДНИК ВРСКИ КУТИИ дизајнот со повеќе мрежи ја обезбедува неговата корисност и издржливост, што може да ја одржува вашата работна површина уредна. Пакетот Вклучува 2 кутии За Складирање Карактеристики-Големина : 28, 00Х14, 00Х8, 00см/11, 00Х5, 50Х3 коцка За Долна Облека. - Големина : 28, 00Х9, 30Х7, 00см/11, 00Х3, 66Х2 кутија за складирање чорапи. - Материјал : Пп Мултифункционално Куќиште За Складирање-Боја : кутија За складирање На Бела маса-кутијата за складирање е многу погодна за употреба дома, канцеларија, учење, училиште, работна површина, спална соба итн организатор на долна облека за плакарот. - Компактна големина и дизајн со повеќе решетки, складирање на сите видови сарафани; што е лесно за чување и наоѓање предмети делител на организаторот на табелата. - Оваа кутија за складирање за заштеда на простор е совршена за да ја поставите На Вашата Работна површина Од Домашна Или канцелариска Кутија За Домашни Работи.

Поврзани производи..