• Свеж
КОМПЛЕТ ЗА Чистење НА ТАСТАТУРАТА СОЛУСТЕР 1 Комплет Комплет За Чистење Камера Комплет За Чистење Компјутерски Комплет Комплет За Чистење На Камерата Алатка За Чи?
zoom_in

КОМПЛЕТ ЗА Чистење НА ТАСТАТУРАТА СОЛУСТЕР 1 Комплет Комплет За Чистење Камера Комплет За Чистење Компјутерски Комплет Комплет За Чистење На

DEN 179.04

Стока
check Во продавницата

Четка За Леќи на камерата : Изработена од фин материјал за да биде еластична, цврста и , што нема да ја оштети вашата скапоцена камера Повеќенаменски Чист Комплет За Камера : Премиум материјалите и добрата изработка ја обезбедуваат неговата издржливост и практичност. Мултифункционален Сет За Чистење На Камерата : алатката за чистење поставена за чистење без оставање ленти или флеки. Безбедно за сите електроника. Комплет за чистење : професионалната алатка за чистење камери ги комбинира потребните алатки за да ја задржи камерата , без прашина и дамки. Марамчиња за леќи За Очила : ќе имате добро искуство во користењето поради совршената изработка на овој производ. Пакетот Вклучува 1 Сет х Карактеристики на комплетот За чистење камери-тој е лесен и пренослив, лесен и удобен за носење и складирање кога не се користи без никаков напор четка за леќи на камерата. - Материјал : пвц, влакна, влакна комплет за чистење на тастатурата. - Изработен од пвц материјал, удобен за држење, добар комплет за чистење на камерата за еластичност. - Боја : избрана боја мултифункционален сет за чистење на камерата. - Големина : 10, 00Х5, 00Х5, 00 см/3, 93Х1, 97Х1, 97 инчен комплет за чистење на камерата. - Комплетот вклучува течност за чистење, четка за чистење, хартија за чистење, крпа за чистење, вентилатор за воздух, повеќенаменски и корисен корисен комплет за чистење на камерата.

Поврзани производи..