• Свеж
СЕВИЗ 60в Вентилатор ЗА Оџак, Евакуатор За Чад Од Оџак, Вентилатор За Издувни Гасови Од Камин Вентилатор За Вентилатор За Оџак Нацрт Индуктор За Издувни Гасови За Ка?
zoom_in

СЕВИЗ 60в Вентилатор ЗА Оџак, Евакуатор За Чад Од Оџак, Вентилатор За Издувни Гасови Од Камин Вентилатор За Вентилатор За Оџак Нацрт Индуктор

DEN 1706.88

Стока
check Во продавницата

* 60w Оџак Вентилатор а За Димни Дијаметар 12-20см;Б За Димни Дијаметар 9-21см; В За Димни Дијаметар 9-18см; Г За Димни Дијаметар 12-18см * Многу е погоден за додатоци за оџаци. Нацрт-вентилаторот предизвикан од оџакот генерира вшмукување и предизвикува брзо испуштање чад за да спречи чадот да не може непречено да излезе од грипот поради лошиот оџак. * ЗАБЕЛЕШКА-работниот напон на производот е 220v (напон 110 V-120 V, ќе бидеме опремени со конвертор на напон), а нацрт-вентилаторот индуциран од оџакот се користи со оставање на два краја на жицата за поврзување со изворот на енергија. * Вентилаторот на оџакот е за употреба каде што температурите на димните гасови не надминуваат 575° F за наизменично работење и 482° F за континуирано работење.Во спротивно, индуцираниот вентилатор за нацрт ќе биде изгорен. * Лесен за инсталирање, многу тивок, погоден за повеќето видови оџаци и не бара да се инсталираат професионални техничари. Не само што чадот ќе се испушти брзо, туку има и одлични перформанси. Спецификација : Име На Производ : Електричен Нацрт Што Предизвикува Напон на Вентилаторот : 190-240вскоп на испорака : 1 * индуцирани навивачи на нацрт решаваат Проблем Со Чад Електричен Нацрт Што Предизвикува Вентилатор Помош За Издувни Камини, Печки За Пица, Печки На Дрва Овие вентилатори се дизајнирани специјално за апликации каде што ефикасното работење,малата потрошувачка на енергија, променливата брзина и компактниот дизајн се од најголема важност.

Product name:
Electric Draft Inducing Fan
Voltage:
190-240V
Scope of delivery:
1 * induced draft fan
Solve Smoke Problems:
Electric Draft Inducing Fan Help Exhaust Fireplaces, Pizza Ovens, Wood Stoves:
These fans are designed specifically for applications where efficient operation,low energy consumption, variable speed and compact design are of utmost importance.:
These fans should be installed at the termination point of a solid fuel chimney or stack system and can be mounted on masonry or metal chimneys.:
Installation method:
Very simple
Note:
1. Turn off the power switch when installing or removing to avoid electric shock.:
2. The interface to the smoke outlet must be fastened with waterproof insulating tape.:
3. The installation at the interface with the chimney must be firm and the interface must be tightly integrated into the chimney for the best effect. :

Поврзани производи..