• Свеж
Комплети за шипки, Пластична Кабелска Дупка Од 50мм Од 1,97 Инчи, Кабел За Покривање На Кабел За Кабел За Биро, Организатор На Жици За Кабел За Домашна Канцеларија, (Аик?
zoom_in

Комплети за шипки, Пластична Кабелска Дупка Од 50мм Од 1,97 Инчи, Кабел За Покривање На Кабел За Кабел За Биро, Организатор На Жици За Кабел За

DEN 95.84

Стока
check Во продавницата

●ГОЛЕМИНА+ - Дијаметар На Дупката За Монтирање : 50мм/ 1,97"; Вкупен Дијаметар На Громот : 45мм/ 1,77"; Висина : 15мм/ 0,59" €ПРЕДНОСТ q-Ви Овозможуваат уредно да поминувате жици низ горниот дел од клупите, создавајќи организиран изглед и одржувајќи ги жиците поуредени во работните површини и работните области. ●МАТЕРИЈАЛ● - Изработен од пластичен материјал, добра цврстина и непроводлив, издржлив за употреба. `+АПЛИКАЦИЈА-Организирајте ги жиците од компјутерски клупи, канцелариска опрема, компјутерски компоненти, системи за забава во домот, канцеларијата и училиштето. ●СОДРЖИНА на ПАКЕТОТ-5 парчиња биро Grommet. Mromax Кабел Дупка Покрие Кабел Биро Grommets Опис : 1. Инсталирањето е брзо и едноставно, само според кабелскиот прстен на работната површина, дупчење дупки, ставете го кабелскиот прстен во дупката, лесен за инсталирање и заштедува вреден простор и време. Организирајте жици и кабли на канцелариска опрема, компјутерски компоненти, системи за забава ефикасно. Мазната пластична површина ги елиминира солзите во периферните жици, заштедувајќи пари на заменски делови. Дозволете ви да поминувате жици низ горниот дел од клупите уредно, создавајќи организиран изглед и одржувајќи ги жиците поуредени во работните површини и работните области.Спецификација : Материјал : Пластика Површинска Обработка : Недовршенбој : Дијаметар На Сивата Дупка За Монтирање : 50мм/ 1,97"Вкупен Дијаметар На Громот : 45мм/ 1,77"Висина : 15мм/ 0,59"Содржина На Пакетот : 5 парчиња X Биро Grommets Note : при изборот на кутијата за навој, проверете дали големината на резервираната дупка на вашата работна површина е малку поголема од применливиот дијаметар на дупката 0,5-1,5 Мм Обезбедени Од Нас.

Поврзани производи..