• Свеж
Држач за црево за дишење 2 парчиња, држач за црево CPAP, држач за дишење на црево, Избегнете спречете ја машината за дишење на машината за дишење, закачалка за глава, ку?
zoom_in

Држач за црево за дишење 2 парчиња, држач за црево CPAP, држач за дишење на црево, Избегнете спречете ја машината за дишење на машината

DEN 319.84

Стока
check Во продавницата

Избегнувајте заплеткано : Куката за црево обезбедува стабилна поддршка за да се осигура дека цревото не и капакот на лицето не паѓа Спречете го лизгањето : закачалка за црева усвоен дизајн отпорен на лизгање, ве спречува да се разбудите од длабок сон кога ќе падне цревото. Голем капацитет : држачот на цревата може да виси црева од 3 парчиња во исто време, што исто така може да управува со дополнителни долги црева. Вклучен пакет на држачот на цревата : Дојдете со 2 парчиња машина за црево за дишење на дишење и налепници 2 парчиња, што може да спречи протекување на цевките. Одделување на отпор : закачалка за црева дизајнирана да се спротивстави на раздвојувањето, така што нема потреба да се грижите за паѓање за време на превртување. Список на пакети за закачалки за црева : 2 x закачалка за црево, 2 x налепници. Лесен и удобен за употреба. Избегнувајте заплеткано : Куката за црево обезбедува стабилна поддршка за да се осигура дека цревото не и капакот на лицето не паѓа. Спречете го лизгањето : закачалка за црева усвоен дизајн отпорен на лизгање, ве спречува да се разбудите од длабок сон кога ќе падне цревото. Голем капацитет : држачот на цревата може да виси црева од 3 парчиња во исто време, што исто така може да управува со дополнителни долги црева. Вклучен пакет на држачот на цревата : Дојдете со 2 парчиња машина за црево за дишење на дишење и налепници 2 парчиња, што може да спречи протекување на цевките.

Item Type:
Breathing Machine Hose Hanger
Material:
ABS
Purpose:
To avoid hose and tube leaks affecting treatment experience.
PackageList:
2 x Breathing Machine Hose Hanger:
2 x Stickers:

Поврзани производи..