• Свеж
[36 Пакување] 76 Мл Хартија Извади Контејнери 8.6 х 6.3 х 2.5 - Кутии За Храна За Ручек Крафт #3, Складирање За Еднократна Употреба За Пакување, Безбедно За Микробранова Печк?
zoom_in

[36 Пакување] 76 Мл Хартија Извади Контејнери 8.6 х 6.3 х 2.5 - Кутии За Храна За Ручек Крафт 3, Складирање За Еднократна Употреба За Пакување,

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

ДИМЕНЗИИ : Врвот : 85", овие 36 пакет еколошки, одржливи контејнери за храна со капаци се направени од крафт кафеава картон без хлор, што е еколошки и безбедно за храна. НАЈДОБРА АЛТЕРНАТИВА НА ПЛАСТИКА и СТИРОПОР : 76 мл. капацитет за одење кутии. Оваа големина на кутијата за храна е доволно голема за да собере големи целосни оброци, тестенини, страни, салата, торта или десерти, одлични контејнери за храна за еднократна употреба за пакување и изведување топла или ладна храна. КОНТЕЈНЕР ЗА ПОДГОТОВКА НА ОБРОЦИ ОТПОРЕН на ИСТЕКУВАЊЕ и МАСНОТИИ : овој правоаголник извади контејнери за храна има врв за заклучување јазичиња за одржување на свежината и внатрешност обложена со поли за да спречи неред. Тој е погодно компактен и безбеден за време на транспортот. ПРАКТИЧНО ПАКУВАЊЕ НА КУТИИ ТОГО КРАФТ : овие контејнери за кутии за ручек за еднократна употреба се дизајнирани за лесно чистење. Идеален додаток на зафатено домаќинство или брза испорака на храна, и делис кои се грижат за голем број луѓе без потреба од миење садови. 100% ГАРАНЦИЈА ЗА ЗАДОВОЛСТВО : нашите контејнери за вадење складирање за еднократна употреба се комерцијални одделенија, направени со висок квалитет што ги прави вообичаено користени во ресторани, штандови за концесии, камиони за храна и бизниси со кафулиња. Некои, исто така, го искористија ова за да подготват оброк од бенто кутија за роденден на детето, за сувенири и услуги за забави, Бидејќи Кинезите вадат кутии, за да држат сендвич за време на пикник, па дури и во пекара за да спакуваат колачиња.

Поврзани производи..