• Свеж
Тестер за тестер на излез за излез за излез на излез на излез за прилагодување на чувствителна чувствителност, не-напонски детектор LED дисплеј, тестер за тестирање ?
zoom_in

Тестер за тестер на излез за излез за излез на излез на излез за прилагодување на чувствителна чувствителност, не-напонски

DEN 238.88

Стока
check Во продавницата

Овој компактен тестер на напон може лесно да се стави во џеб или кутија со алатки, лесен за носење Тестерот за напон исто така делува како итна светла што може да ја осветли работната површина. Може да се примени за домаќинства, индустрија, моќ и други сектори за брзо утврдување дали живите линии на работното место или домот се во живо. Ова пенкало за тестер на напон може да го заврши тестот без физичко контактирање, операцијата за изолација обезбедува безбедност на тестирање. Доаѓа со дизајнот на фенерчето, кој обезбедува погодност за вашата употреба во текот на ноќта. Овој компактен тестер на напон може лесно да се стави во џеб или кутија со алатки, лесен за носење. Тестерот за напон исто така делува како итна светла што може да ја осветли работната површина. Може да се примени за домаќинства, индустрија, моќ и други сектори за брзо утврдување дали живите линии на работното место или домот се во живо. Ова пенкало за тестер на напон може да го заврши тестот без физичко контактирање, операцијата за изолација обезбедува безбедност на тестирање. Доаѓа со дизајнот на фенерчето, кој обезбедува погодност за вашата употреба во текот на ноќта. Опис Измами на врвен материјал, кој има долг животен век. Се одликува со звук и светлосен дизајн на алармот, ја обезбедува вашата безбедност за време на работата на електрична енергија.

Frequency:
50 Hz/60HZ.
Alarm mode:
sound and light alarm.
Flashlight:
white LED lighting.
Operating temperature:
40 degrees Celsius.
Storage temperature:
-10~50 degrees Celsius.
Altitude:

Поврзани производи..