• Свеж
Кутија за складирање XWWDP Мултифункционална комбинација датотека рамка Дрвена датотека рамка Десктоп рамка за складирање на рамка за завршување на решетката за ре?
zoom_in

Кутија за складирање XWWDP Мултифункционална комбинација датотека рамка Дрвена датотека рамка Десктоп рамка за складирање на рамка за завршување

DEN 3483.04

Стока
check Во продавницата

За големини на хартија до А4, за списанија, документи, книги за готвење, тетратки, итн Голем простор за складирање за списанија, готвачи и списанија。. Совршено како канцеларија, домување, канцеларија, додатоци за биро. Изработено издржлив материјал што може да издржи секојдневно абење и солза 。. Чувајте ги пригодните папки и документи во најмалиот простор.ideal за управување со папки на датотеки, документи, списанија, тетратки и книги。. Едноставната кутија за складирање ги прави вашите countertops уредни и уредни за неколку чекори, што го прави домот уреден. Може да се чуваат козметика/здравствени производи/закуски/мирудии/канцелариски материјал. Материјал : Вудстринг и издржлив, добро за додатоци за бирото, за прикажување и складирање на списанија, датотеки, документи, тетратки, работна површина или полици, итн. Пакувач : 1 x кутија за складирање (не вклучува и друга).

Поврзани производи..