• Свеж
Држач За четка Организатор За Шминка, Држач За Четка За Кристална Шминка Држач За Четка За Нокти За Нокти Беспрекорен Држач За Четки За Шминка, Држач За Чаши За Четк?
zoom_in

Држач За четка Организатор За Шминка, Држач За Четка За Кристална Шминка Држач За Четка За Нокти За Нокти Беспрекорен Држач За Четки За Шминка,

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

High висококвалитетен т мора да се грижите дали кристалот лесно ќе падне Можете да не контактирате навреме доколку има некаков проблем со квалитетот. ☀Капацитетот На Чашата За Четка За Шминка : големината на држачот за кристална четка за шминка е 3,9 х 4,3 инчи. Идеален за четки за шминка, моливи за веѓи, ајлајнери, маскара, жилети, четки за нокти, мали ножици и други козметички производи. ☀Убав Ден, Денот На Мајките, годишнината, дајте и го на жената што ја сакате и таа ќе го сака овој прекрасен држач за четки за шминка. Multi повеќенаменски Држачи За Четки За Шминка : Персонализирана чаша за четки за шминка може да се користи како вазни, организатор на кристално пенкало, држачи за четки за заби, чаша за кристален чешел итн. Чашата за четки за шминка зазема многу малку простор на вашата маса за облекување, одлична за поставете ја вашата суета, бања, соба или каде било во вашата куќа.

Поврзани производи..