• Свеж
Коајус мелење мелница на тркалото диск 75x16mm 45 степени дрво мелење тркало ID16mm за пескање резба за резба за мелница за агол - дискови од 75мм
zoom_in

Коајус мелење мелница на тркалото диск 75x16mm 45 степени дрво мелење тркало ID16mm за пескање резба за резба за мелница за агол - дискови од 75мм

DEN 1331.20

Стока
check Во продавницата

Обложувањата со карбид од волфрам се состојат од стотици екстремно Sharps кои брзо ги отстрануваат залихите и ги надминуваат стотиците влошки за шкурка Тунфрам карбид ви дава извонреден живот на абење. Треба да се користи само на не-метали или неметални материјали, погодни за дрво и други материјали. Одговара за мелница за агол и лесно е да се управува. Уникатен дизајн : зависи од специјалниот дизајн на трн, ова тркало за мелење е моќно и поефикасно од другите тркала за мелење. Коаузидскрипција : Дрво мелење тркало ротирачки диск за пескање Алатка за резба на дрво абразивни алатки за дискови за агол мелење Спецификација : Материјал : материјал од челик за челик : материјал од волфрам : овој моќен диск за обликување на злато : Стандардна мелница за електричен агол и обезбедете брзо отстранување на материјалот за да заштедите време и напор, да ги задоволите вашите различни потреби. особено за конвексни и конкавни области. Овозможува брзо отстранување на материјалот, заштедувајќи го вашето време и напор, погодно за заоблена работа. Идеална алатка за професионалци и не професионалци.

Material:
Steel
Teeth Material:
Tungsten carbide
Color:
Gold
Outer diameter:
75mm
Inside diameter:
16mm
Angle:
45°
Quantity:
1pc
Feature:
This powerful Grinder Shaping Disc is designed to mount on a standard electric angle grinder and provide rapid material removal to save your time and effort, meet your various needs.:
Comfortable, effortless operation, the Grinder Shaping Disc allowing you to easily and quickly remove a variety of materials.:
Suitable for rapid removal and shaping, especially for convex and concave areas.:
Provides rapid material removal, saving your time and effort, suitable for curved work.:
Tungsten carbide coatings consist of hundreds of extremely sharps that rapidly remove stock and outlasts hundreds of sandpaper pads.:
Tungsten carbide gives you an outstanding wear-life.:
Should only be used on non-metals or non-metal materials, suitable for wood and other materials.:
Fit for angle grinder and it is easy to operate it.:
Note:
Wear protective gears while operating an angle grinder with the disc
This is the ideal tool for professionals and non professionals alike :

Поврзани производи..