• Свеж
Mobestech ipads 9pcs анти-хакер избришете ја тетратката за крпа ултра со слајд телефон лаптоп таблет веб-дупка тркалезна покривка црна тенка заштитна обвивка за лепенка за ?
zoom_in

Mobestech ipads 9pcs анти-хакер избришете ја тетратката за крпа ултра со слајд телефон лаптоп таблет веб-дупка тркалезна покривка црна тенка

DEN 222.56

Стока
check Во продавницата

Покрив за веб-камера со таблети-лесен за инсталирање и одвојување, многу едноставен и лесен за употреба, издржлив и удобен Опфати за приватноста на веб-камера-може да се совпадне со вашиот уред многу добро, практично и декоративно. Корица за приватност на веб-камера-големина на компактен, лесен за складирање и употреба, многу удобен и практичен. Покривање на камерата за лаптоп-нема да влијае на нормалната употреба на опремата и да биде безбеден и удобен. Опфати на веб-камера со телефон-Добивање на премиум и издржлив материјал за практичен и долг период на употреба. Покрив за веб-камера со таблети-лесен за инсталирање и одвојување, многу едноставен и лесен за употреба, издржлив и удобен. Опфати за приватноста на веб-камера-може да се совпадне со вашиот уред многу добро, практично и декоративно. Корица за приватност на веб-камера-големина на компактен, лесен за складирање и употреба, многу удобен и практичен. Покривање на камерата за лаптоп-нема да влијае на нормалната употреба на опремата и да биде безбеден и удобен. Опфати на веб-камера со телефон-Добивање на премиум и издржлив материјал за практичен и долг период на употреба. Пакетот вклучува 3 x -телефонски капаци на веб -камера (со 2 пакувања бришење на крпа) Карактеристики - Погодни за компјутерски лаптоп, лаптоп, мобилен телефон и таблет компјутер.

Поврзани производи..