• Свеж
Алатка За Поправка На Торби Со Големи Клучеви Алатка За Организатор На Кофа Торбичка За Навивање Практична Торбичка За Складирање На Мали Алати Организатор На Авт?
zoom_in

Алатка За Поправка На Торби Со Големи Клучеви Алатка За Организатор На Кофа Торбичка За Навивање Практична Торбичка За Складирање

DEN 294.40

Стока
check Во продавницата

Изработени Од Платно Материјал, Издржлив И Лесен Со Ремени На Краевите, Што Се Користи За Закачување На Задното Седиште Во Автомобилот. Може Да Се Користи И За Држење И Носење. Дизајнот Со Голем Капацитет Може Да Носи Различни Мали Алатки, Како Што Се Шрафцигери, Приклучоци Итн. Дизајнот Што Може Да Се Преклопи Може Да Се Навива За Лесно Складирање И Носење. Материјал : Платно. Изработени Од Платно Материјал, Издржлив И Лесен. Со Ремени На Краевите, Што Се Користи За Закачување На Задното Седиште Во Автомобилот. Може Да Се Користи И За Држење И Носење. Дизајнот Со Голем Капацитет Може Да Носи Различни Мали Алатки, Како Што Се Шрафцигери, Приклучоци Итн. Дизајнот Што Може Да Се Преклопи Може Да Се Навива За Лесно Складирање И Носење. Материјал : Платно. Карактеристики : Изработени Од Платнен Материјал, Издржлив И Лесен. Со Ремени На Краевите, Што Се Користи За Закачување На Задното Седиште Во Автомобилот. Може Да Се Користи И За Држење И Носење. Дизајнот Со Голем Капацитет Може Да Носи Различни Мали Алатки, Како Што Се Шрафцигери, Приклучоци Итн. Дизајнот Што Може Да Се Преклопи Може Да Се Навива За Лесно Складирање И Носење. Спецификации : Материјал : Боја На Платно : Каки, Зелена, Црна Големина : 48cm X29cm (18.41") Пакетот Вклучува : 1pcs x Торба За Складирање Алатки.

Поврзани производи..