• Свеж
Флип отворен Компас, Ј35А Гроздобер Пренослив Компас со отворен Џебен Часовник Од Легура На Цинк, Класичен Гроздобер Џебен Компас Точен Водоотпорен Компас За Алатк?
zoom_in

Флип отворен Компас, Ј35А Гроздобер Пренослив Компас со отворен Џебен Часовник Од Легура На Цинк, Класичен Гроздобер Џебен Компас Точен Водоотпорен

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

●ПРЕЦИЗНО И БРЗО●Користи специјални материјали со пловечки компас бирање за да се подобри чувствителноста и прецизноста, скалата На Компасот е јасна и покажувачот е многу точен Овој прекрасен компас секогаш ќе ве води во вистинската насока. ●ИЗДРЖЛИВ и УДОБЕН q Конструиран со издржлив легиран материјал, Работи добро во сите временски услови како целосно запечатен дизајн. Со прикачената метална јамка, можете да ја закачите на ременот или да ја закачите со врвка за носење во движење. ●ГРОЗДОБЕР СТИЛ●Класичен капак Со Статуа На Слободата и Мапа На Светот, висококвалитетна футрола од легура на цинк, површината завршена со огледало е мазна и светла и изгледа многу убаво. €ПРЕНОСЛИВ ДИЗАЈН flip-отворен џебен часовник дизајн, гроздобер и убав, Удобен за носење. Што го прави идеален за возрасни и деца. ●СОВРШЕН ПОДАРОК дали сте лов, кампување, риболов, велосипедизам, пешачење или едноставно сакате да бидете подготвени, Нашиот компас ве подготвува за неочекуваното. Компасот е крајната алатка за авантури на отворено и возбудливи епизоди од вашиот живот. Ова е совршен подарок за секоја пригода, родендени, годишнина, свадби, корпоративни настани и многу повеќе. Карактеристики : 1. Изработен од висококвалитетен материјал од легура на цинк, цврст, издржлив и долг работен век.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Pocket Watch Compass
Material:
Zinc Alloy
Color:
As Pictures Shown
Weight:
Approx. 62g
Size:
Approx. 6x4.5x1.5cm/2.36x1.77x0.59inch
Package List:
1 x Pocket Watch Compass:

Поврзани производи..