• Свеж
Меки силиконски очила за очила на храмови со ракави за прицврстувач на ракави, анти-лизгачки еластични очила за уво за забивање за очила за сонце што читаат очила с?
zoom_in

Меки силиконски очила за очила на храмови со ракави за прицврстувач на ракави, анти-лизгачки еластични очила за уво за забивање за очила

DEN 127.84

Стока
check Во продавницата

Силикон Направено во Кина. Повлечете го затворањето. Само миење на рацете. Материјал : Силиконски материјал со мек квалитет кој нема да стане жолт или да се зацврсти. Флексибилна и супер лесна, ви одговара удобно. Боја и големина : Во сива боја, големината е околу 2,2 x 31 x 0,31 инчи. Ракавот може да се протега до 16 см во должина, да одговара за повеќето стаклени нозе од 2,8 мм до 13 мм во ширина. Дизајн против лизгање : Кога правите спорт, студирате, работите или секојдневниот живот, тие можат да спречат да се лизгаат очилата, да ви обезбедат исклучително удобно искуство со носење. Апликација : Погодно е за повеќето деца и очила со големина на возрасни, очила за сонце или очила за читање. Пакетот вклучува : Дојдете со 5 пара очила за очила за очила за ракави. Направено во Кина. Повлечете го затворањето. Само миење на рацете. Материјал : Силиконски материјал со мек квалитет кој нема да стане жолт или да се зацврсти. Флексибилна и супер лесна, ви одговара удобно. Боја и големина : Во сива боја, големината е околу 2,2 x 31 x 0,31 инчи. Ракавот може да се протега до 16 см во должина, да одговара за повеќето стаклени нозе од 2,8 мм до 13 мм во ширина. Дизајн против лизгање : Кога правите спорт, студирате, работите или секојдневниот живот, тие можат да спречат да се лизгаат очилата, да ви обезбедат исклучително удобно искуство со носење. Апликација : Погодно е за повеќето деца и очила со големина на возрасни, очила за сонце или очила за читање.

Size:
2.2 x 31 x 0.31 inches
Material:
Silicone
Color:
Grey
Package Contents:
5 Pairs of silicone glasses retainer
Applicable people:
Adults and Child
Features:
Keep the glasses in place and are comfy to wear. :
Can fit adult glasses and glasses for small children. :
Great for longer hair lengths as the strap will not get tangled or mess up. :
Usage tips:
1. Designed to fit frame arms size up to 0.15~0.4 inch wide.(For reference only) :
2. You can heat for 30 seconds with hot water to loosen if it hard to put on them to your glasses. :
3. You can also use some lubricant, such as hand cream to apply on your glasses frame arms. :
4. Very easy to clean, just use soap and water wash them. :
Package Contents:
5pair x Eyeglasses Temple Tips Sleeve :

Поврзани производи..