• Свеж
Фхх Силна Платнена Лента Електрична Лента Пвц Електрична Изолација Лента Леплива Барикадна Лента пвц Лента за Обележување 0601
zoom_in

Фхх Силна Платнена Лента Електрична Лента Пвц Електрична Изолација Лента Леплива Барикадна Лента пвц Лента за Обележување 0601

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

●Лента базирана на ткаенина, без преостанат лепак, висок вискозитет, отпорна на истегнување и абење, отпорна на влага, отпорна на масло, отпорна на абење и издржлива ●Водоотпорен и отпорен на истекување, отпорен на влага и антикорозивен, добро запечатување, долгорочно одржување, безбедна употреба и издржливост. Има силна практичност, совршена за сите видови жица за спојување, заштита од изолација на жици и напојување и така натаму, за да се спречи оштетување на жицата и краток спој. ●Има силен вискозитет кога се користи, добра адхезија, без дегумирање, без остатоци по лупењето, а површината на материјалот од основата на ткаенината може да се напише за обележување. Тој е погоден за комерцијални проекти за ожичување, индустриски апликации и секојдневна употреба во домаќинството. ●Лента базирана на ткаенина, без преостанат лепак, висок вискозитет, отпорна на истегнување и абење, отпорна на влага, отпорна на масло, отпорна на абење и издржлива. ●Водоотпорен и отпорен на истекување, отпорен на влага и антикорозивен, добро запечатување, долгорочно одржување, безбедна употреба и издржливост. Има силна практичност, совршена за сите видови жица за спојување, заштита од изолација на жици и напојување и така натаму, за да се спречи оштетување на жицата и краток спој. ●Има силен вискозитет кога се користи, добра адхезија, без дегумирање, без остатоци по лупењето, а површината на материјалот од основата на ткаенината може да се напише за обележување. Тој е погоден за комерцијални проекти за ожичување, индустриски апликации и секојдневна употреба во домаќинството.

Product Name:
Tape
Product category:
cloth tape
Product material:
PVC
Product color:
brown
Product size:
thickness 0.25mm, width 48mm, length 50m
Product features:
durable, high adhesion, waterproof and wear resistant
★Products include:
single volume:
★NOTE:
Since we use international logistics, it usually takes 15-25 days to deliver. If you have not received it within 30 days, please contact us in time.:
If you have any questions or problems about this product, please feel free to contact us and we will deal with it as soon as possible. :

Поврзани производи..